Excellent place, we were with the whole family, 2 adults and 4 children and the staff was so kind to cook us 2 pasta dishes in the restaurant opposite (also owned by them), the cutting board we took was exquisite, many varieties of cured meats, cheeses with excellent jams. Recommended!!!
Daniele Durante
.
06 Luglio 2025
10,0
What remains typical is a bit rare everywhere now, the touristic/commercial imprint is now total. The wines, if you don't spend at least €25, better nothing, I didn't like the carpaccio.
Maurizio Fumo
.
21 Giugno 2025
6,0
Cured meats that take your breath away
The best in Castiglione del Lago
ilaria massaro
.
21 Giugno 2025
10,0
Top cold cuts! Chianina carpaccio that spoke and exciting wine!!!! great attention to the customer! we will be happy next month
francesco cavaliere
.
21 Giugno 2025
10,0
Top cold cuts, trained staff and attention that goes beyond the simple personal customer relationship
Well done!!!
Albis Bejko
.
17 Giugno 2025
10,0
High quality cured meats perhaps the best in the historic center of Castiglione del lago
Great professionalism
Absolutely top
I will return
Matteo Cianella
.
17 Giugno 2025
10,0
We were in the historic center of Castiglione del Lago and stopped at this magnificent bistro… we ate like a god, between the gourmet platter, the fondue and the traditional crostino I don't know which was better. I will definitely be back, congratulations 🔝
alessandro Rosatini
.
17 Giugno 2025
10,0
We had dinner in this very nice place. In the center of the historic center, the dishes were good and well-prepared.
I recommend Tris of Tartare and Truffle Fondue.
The staff is young, very courteous and easy-going.
I also saw an excellent selection of wines that I did not have the pleasure of tasting, however.
I recommend!
Mattia Rossi
.
07 Giugno 2025
10,0
Ci siamo dirette in questo “angolo del buongusto” convinte dalle ottime recensioni lette… e non posso che scriverne a mia volta un’altra!
Abbiamo preso un Tagliere del Solitario in due, che conteneva assaggi di cinta senese, finocchiona e altri salumi tipici umbro-toscani insieme a un assaggio di pecorino di tre diverse stagionature. Il tutto accompagnato dalla tipica torta al testo e pane.
La mia amica ha poi preso un cestino con stracciatella e scaglie di tartufo e io un crostino (che in realtà erano tanti crostini) con lardo di cinta senese e scaglie di tartufo. Tutto squisito!
Non abbiamo bevuto vino ma ho potuto notare che la selezione era alquanto vasta e interessante.
Consigliatissimo per un ottimo pasto nel borgo di Castiglione!
fedeninha
.
26 Aprile 2025
10,0
Durante una serata piovosa ci siamo fermati in questo locale.
Abbiamo mangiato un antipasto del solitario, una ribollita e una burrata con crudo... tutto soddisfacente.
Particolarità del locale è la vendita di prodotti locali.
PaoRob
.
18 Gennaio 2025
8,0