This place is great! We came here for the second time. The atmosphere is cozy. The owner is friendly. I recommend it to everyone in the area.
ОКСАНА Пожидаева
.
11 Ottobre 2025
10,0
Inspired by the restaurant's name, we wanted to try a classic...a delicious platter of tigelle, crescentine, and cured meats. Attentive staff. Prices are reasonable.
Franco Falasca
.
11 Ottobre 2025
8,0
Very, very nice, the food is good, typical Bolognese, good variety, and the waiters are very friendly. Second time I've been, tried both inside and outside, always spending around €30, leaving with the feeling that the price is in line with what I ate/drank.
Riccardo Corsolini
.
11 Ottobre 2025
10,0
A trattoria where friendliness, excellent Bolognese cuisine, and cheerfulness come together in a beautiful setting! Thanks for chasing me on your motorbike to bring me my forgotten scarf… that's never happened to me before, top!
M N
.
09 Ottobre 2025
10,0
An acquaintance recommended this place to me. When I arrived, they greeted me as if they'd known me for a long time, and we're off to a great start.
I sat down and they offered me the menu for two. Two first courses (tagliatelle with ragù and prosciutto, both our choice), a platter of cured meats with cheeses and sauces, and already my brain and stomach were in heaven!
To conclude, I'm not a fan of millefeuille, but I convinced myself to order it: served in a small iron cup with cream and small pieces of pasta... I no longer had the strength to leave the table.
During the meal, Emilian songs played, and the owner sang.
I ate and enjoyed myself! I felt "at home."
Thank you, because that's not always the case at lunch or dinner!
Christian Piran
.
07 Ottobre 2025
10,0
A nice, quaint place. The dishes are very generous, so order one at a time. The cold cuts and pasta dishes are excellent.
Gabriele Zago
.
04 Ottobre 2025
10,0
A place for carnivores, but they also have dishes for vegetarians, good food.
Sal Parry
.
01 Ottobre 2025
10,0
The crescentine are excellent...anyway, it's a place worth trying if you visit Bologna.
Silvia Balducci
.
30 Settembre 2025
10,0
Alloggiamo c/o Holiday inn Fiera Bologna e cercavamo x la nostra cena qualcosa di tipico ma fuori dal caos del centro storico ( ztl/ parcheggi … km a piedi …. Già fatti in giornata 01/06 ) quindi leggendo le recensioni prenoto un tavolo x 3 in veranda . Il locale dista circa 7 km e’ un casolare tipico con arredamenti che informali . Tempi d’attesa veloci , camerieri giovani e gentili anche se forse la ragazza alle prime armi … ma carini . Abbiamo preso un menù fisso x 3 che comprende un tagliere di salumi formaggi tigelle e gnocco fritto e 2 tipi di orino : tortellini e tagliatelle al ragù bolognese … tutto molto buono … poi una bottiglia di Lambrusco e una coca in bottiglia più un acqua … tot 112 non proprio conveniente ma in linea con prezzo spesi ovunque in zona in questi giorni . Se siete in zona ve lo consiglio .
giusy!
.
01 Giugno 2025
8,0
Locale tipico , non turistico dove si possono assaporare i tipici piatti della tradizione emiliana , ottima la qualità dei salumi accompagnati da buoni contorni , buono anche il livello dei primi proposti , rispecchia a pieno le aspettative di chi passando per Bologna spera di ritrovare in ristoranti vicino al centro , buono rapporto qualità prezzo , costo medio per cena completa 35 euro a persona .