excellent service, super dishes, the place is very nice and the guys are very good
Anna Baldoni
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05 Marzo 2025
10,0
Hidden gem... If you want a high level dinner and if you can find it😂it's really worth it
Diego Caselli
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25 Febbraio 2025
10,0
Siamo stati in coppia per la prima volta in questo locale, sapevamo da tanto della sua esistenza ma tentennavamo ad andarci. Le aspettative erano alte, e hanno pienamente soddisfatto il nostro palato.
Volevamo una degustazione ma è prenotabile solo on Line, quindi abbiamo preso antipasto, primo e secondo secondo i nostri gusti.
Siamo partiti con un calice di benvenuto e un entree di radicchio e alici ottima.
Come antipasto, zuppetta di cannocchie piccantina e insalata tiepida di mare.
Come primi mezze lune al branzino con chorrizo e spaghettoni ai crostacei.
Secondo anguilla alla griglia e seppie dondolate.
Dolce ganache al cioccolato e frutto della passione e bignè fritti con crema.
Tutto ottimo, prezzo importante, fate finta di fare due cene in una, rinunciate il sabato prima e godetevi una cena qui perché merita.
Torneremo in un’altra stagione per qualche variazione del menu. Voto 9
Tano1983
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25 Febbraio 2025
10,0
Exceptional!! Simple yet sophisticated. Fantastic raw material. Friendly and professional service.
What can I say... Top marks for Sauro and his restaurant
Filippo Bassani
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01 Febbraio 2025
10,0
It is a special place in both summer and winter. The fried fish is perfect, the wine list very well put together. Too bad about the dessert, a chocolate ganache, which didn't excite me much. However, I always come back willingly.
Sara Masiero
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31 Dicembre 2024
10,0
The mosquito is home!
Finally our Christmas at La Zanzara!
One word to say it all: "superlative"!
Marina Ranzi
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25 Dicembre 2024
10,0
Impeccable service and lots of attention, suggestive location, excellent fish and interesting menu, as well as the wine list!
Silvia Trapani
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24 Dicembre 2024
10,0
Il posto si trova in un posto carino e suggestivo, immerso nella natura, peccato perché la sera che ci siamo stati noi tanto caldo non c'era, neanche all'interno del locale.
Piatti buoni.
Servizio non da locale stellato, mi aspettavo di più.
Conto onesto e in linea con quanto consumato.
tecnico1
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19 Novembre 2024
8,0
This restaurant in a former small fishing station on an islet in the Po Delta is unique. Here I had perhaps the best meal of many in a month-long Italian trip hosting a small-group food & wine tour and researching for future ones. I took my tour group to La Zanzara with high expectations, which were exceeded. This is a produce-driven restaurant where you are in the chef's hands - he serves seafood from the delta and local Adriatic prepared in his own way - and he does it beautifully. We allowed the sommelier to select wines for us and each pairing was excellent, with alternatives being offered for those who had specific tastes. Staff were friendly, welcoming and accommodating and the setting and decor simple but beautiful. I can't wait to bring next year's tour group back here.
Roberta Muir
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07 Novembre 2024
10,0
Courses presented without any plating, monotonous ingredients that were repeated, combinations unpleasant to the palate, overcooked fried food resulting in hard crustaceans and dried bone fish. The yarrow was nothing like Igles's.
Laura Castellani
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14 Ottobre 2024
8,0