Today, while I was traveling to Genoa, I stopped for lunch at this restaurant that I have been frequenting for a few years and I enjoyed a truly delicious first course that has been on the menu for just over two months.
Riso Vialone Nano au gratin in the oven with cuttlefish, clams, mussels and scampi ... an explosion of flavors ... simply exceptional. A first course prepared with skill and art that is absolutely worth trying and enjoying.
Compliments to the Chef.
Remo
Remo Paiola
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04 Luglio 2025
10,0
Dopo che il Puny la lasciato dobbiamo fare i conti con i figli. Il pranzo e stato assai buono con l'antipasto di salumi vari di qualità, il primo di riso gratinato al forno con crostacei e il gelato ai frutti di bosco. Buon timorasso 2023 a tutto pasto. In accompagnamento al gelato Piccolit collio. Caffè buono e cognac altrettanto (Gabriel et Andreu 1973).
Un appunto alla pasticceria secca offerta: moscia e secondo me rafferma.
Un elogio allo chef Mattia Murchio, uomo non diplomatico, e fin troppo. Ma generoso, simpatico e leale. Mi ha offerto un distillato alle rose mentre io gli esponevo le mie critiche.
In definitiva, locale ok, ma attenzione alle critiche. Non sono accettate.
Ancora un encomio allo chef Mattia che ha saputo magistralmente accogliere l'eredità del padre, Stefano, con il quale io ho interloquito per più e più anni.
Una raccomandazione per le sorelle di Mattia: il cliente ha sempre ragione (inteso nell'ottica giusta).
Walter O
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15 Giugno 2025
8,0
Magnificent setting for refined and delicious cuisine. The staff is friendly, responsive and very accommodating.
I recommend!
marc klinckmann
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11 Maggio 2025
10,0
Ottimo ristorante con piatti molto particolari e ottimamente cucinati. Dall tartare di carne con il suo midollo, le uova, gli gnocchi al nero con ripieno di cacio e pepe e gamberi rossi.. ottimo servizio attento ma mai invadente. Molto consigliato se vi trovate in zona.
Mark C
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04 Maggio 2025
10,0
Great food, friendly staff and waterproof bathroom
dario sor
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26 Aprile 2025
10,0
Highly recommended restaurant for its location just off the motorway exit and top for food, service and ambience, we will definitely return
ANNA TETTAMANTI
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13 Aprile 2025
10,0
Starter of beef tartare with gratin marrow was spectacular!! The best tartare I have tasted.
Already the grilled Prussian beef sirloin, very soft and cooked to perfection!
Alexandre Bianchi Rosa
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10 Aprile 2025
10,0
Excellent Piedmontese dishes, from braised to mixed fried dishes. The environment is very elegant and the service impeccable.
Tiziana Riccardi
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16 Marzo 2025
10,0
Welcoming and refined environment. Each dish is a pleasant surprise of ancient flavors revisited. Attentive, efficient and friendly staff. Dining here is always a unique experience both for the quality of the dishes and the location. Super recommended.
Maria Cristina Barberis
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22 Febbraio 2025
10,0
Price quality not adequate, the dishes are typical Piedmontese cuisine, very simple, well plated. All genuine in a doll atmosphere, but too expensive for a remote place
silvia claudio
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25 Gennaio 2025
8,0