A wonderful discovery. We'll be back.
Delicious, top-quality food. Very friendly staff.
Fabulous setting surrounded by greenery.
Andrea Ferraro
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28 Luglio 2025
10,0
Amazing experience. The best food I've ever had. Beautiful atmosphere and excellent service.
Markéta Fišerová
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27 Luglio 2025
10,0
Stopped on the way to the seaside for lunch. Beautiful outdoor seating area, lovely staff with great English. And the best bit the amazing home made pasta !!!
Estee Madaschi
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27 Luglio 2025
10,0
The place is great with a fantastic view and atmosphere. The food was good but not exceptional for the price.
Tan-Minh Truong
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18 Luglio 2025
8,0
A lovely, varied menu with delicious dishes. A fantastic view. The staff was attentive but not overbearing. We had a wonderful meal in a lovely setting!
Tim Verstegen
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18 Luglio 2025
10,0
A delightful restaurant surrounded by plants. Refined local cuisine.
Germana Rossignoli
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08 Luglio 2025
8,0
Today, while I was traveling to Genoa, I stopped for lunch at this restaurant that I have been frequenting for a few years and I enjoyed a truly delicious first course that has been on the menu for just over two months.
Riso Vialone Nano au gratin in the oven with cuttlefish, clams, mussels and scampi ... an explosion of flavors ... simply exceptional. A first course prepared with skill and art that is absolutely worth trying and enjoying.
Compliments to the Chef.
Remo
Remo Paiola
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04 Luglio 2025
10,0
Dopo che il Puny la lasciato dobbiamo fare i conti con i figli. Il pranzo e stato assai buono con l'antipasto di salumi vari di qualità, il primo di riso gratinato al forno con crostacei e il gelato ai frutti di bosco. Buon timorasso 2023 a tutto pasto. In accompagnamento al gelato Piccolit collio. Caffè buono e cognac altrettanto (Gabriel et Andreu 1973).
Un appunto alla pasticceria secca offerta: moscia e secondo me rafferma.
Un elogio allo chef Mattia Murchio, uomo non diplomatico, e fin troppo. Ma generoso, simpatico e leale. Mi ha offerto un distillato alle rose mentre io gli esponevo le mie critiche.
In definitiva, locale ok, ma attenzione alle critiche. Non sono accettate.
Ancora un encomio allo chef Mattia che ha saputo magistralmente accogliere l'eredità del padre, Stefano, con il quale io ho interloquito per più e più anni.
Una raccomandazione per le sorelle di Mattia: il cliente ha sempre ragione (inteso nell'ottica giusta).
Walter O
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15 Giugno 2025
8,0
Magnificent setting for refined and delicious cuisine. The staff is friendly, responsive and very accommodating.
I recommend!
marc klinckmann
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11 Maggio 2025
10,0
Ottimo ristorante con piatti molto particolari e ottimamente cucinati. Dall tartare di carne con il suo midollo, le uova, gli gnocchi al nero con ripieno di cacio e pepe e gamberi rossi.. ottimo servizio attento ma mai invadente. Molto consigliato se vi trovate in zona.
Mark C
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04 Maggio 2025
10,0