Nice quiet and cool place we ate under a large wooden gazebo. Deliberately restaurant-like equipment with paper placemats. No cutlery for eating cured meats and little bowls for drinking wine. Excellent food, really good cured meats, culatello culaccia, ham, coppa, Strolghino salami and porchetta accompanied by giardiniera and vegetable sauce. Also good are the first pisarei with salami pasta, tagliatelle with culatello flakes and ravioli with caramel, butter and sage and porcini mushrooms. I also tasted a second course, soft and tasty bacon with Lambrusco reduction. Bill for 3 people with 2 starters, 4 first courses, one second course, 1 dessert and 2 coffees, 2 digestives, 3 bottles of water and one of Lambrusco was 121 euros
Paolo Calanchi
.
28 Agosto 2024
10,0
Locale in stile rustico, con atmosfera molto amichevole, dal servizio allo chef.
La proposta prevede la scelta tra antipasto di salumi, 3 primi e 3 secondi.
I salumi sono di un livello eccellente. Ottimi anche i primi, in particolare i pisarei rivisitati alla loro maniera, davvero eccezionali, voto 10. I secondi carne, come il guanciale e la coppa di maiale, sono cucinati in modo perfetto. Prezzi bassi a fronte di una cucina "casareccia" di ottima qualità. Uno di quei posti in cui tornare quando si vuole mangiare bene e tanto. Complimenti, anche al servizio che è davvero un valore aggiunto, molto professionale e caloroso al tempo stesso. Posto top.
federico78
.
18 Agosto 2024
10,0
Fantastic place, genuine and original: a real trattoria from times gone by. Very friendly and helpful staff, excellent and plentiful food. The idea of wine in the cup as in the past is excellent. Well done.
6th Floor Recording Studio
.
10 Agosto 2024
10,0
Simply a must try! And love...
Point
Sonia F.
.
08 Agosto 2024
10,0
Good and local. Cured meats that are eaten with your hands and wine in the Pauline house.
FRANCESCO POLI
.
30 Luglio 2024
8,0
Fantastic location, outdoor area among the olive trees, very polite and helpful staff, Loris's pizza is very good and light like Carmen's cuisine!
I advise!
Ale
.
14 Luglio 2024
10,0
Traditional Inn!!
Excellent menu, cuisine and courtesy.
Congratulations for the choice on the menu
alessandro benoldi
.
13 Luglio 2024
10,0
Excellent typical trattoria from the Po Parmesan area with abundant appetizers of high quality cured meats, homemade first courses, everything to be consumed as it once was... Worth the visit
Giancarlo Morandi
.
13 Luglio 2024
10,0
We will return to this place! The best of the best...thanks guys...see you soon!
Daniela Chiodi
.
12 Luglio 2024
10,0
Non si riescono a esprimere con le parole le deliziose sensazioni che si sprigionano mangiando gli ottimi piatti che si assaporano in questa osteria complimenti!!!! Super consigliato, sono anni che ogni tanto percorro 300 km (tra andata e ritorno) per il piacere di pranzare o cenare qui
16Elena1965
.
15 Giugno 2024
10,0