Tried it for the first time and then how satisfied!
Quality food!
Highly recommended!
Christian Incalcaterra
.
01 Maggio 2025
As always I M P E C C A B I L I !!!!!! 5 stars are too few, I'll add another 5!!!!
Alessandro catenacci
.
24 Aprile 2025
Nice place, the meat very nervous, the aubergine meatballs nothing exceptional, the pata good, maybe Saturday night was too chaotic...
Fabrizio Di Iacovo
.
07 Aprile 2025
Pranzo sabato 1 marzo con amici..gentilezza ,cibo eccellente,giornata da ricordare positivamente..
Niente è lasciato al caso..tutto perfetto..lo consiglio come esperienza unica
Anna Ravalli
.
04 Marzo 2025
Original cuisine, a little different. I ate well and à la carte on New Year's Day. Definitely rare to find
Barbara Lucattini
.
16 Gennaio 2025
Truly a nice discovery. Quality cuisine with excellent ingredients. The service was also friendly and attentive. We will definitely be back
Adriano De Paolis
.
12 Gennaio 2025
Ristorantino sul mare che offre una qualità di pesce fresco superiore alla media. Sono stata una domenica a pranzo e sono rimasta colpita dalla bontà dei piatti offerti: crudo di pesce a base di scampi, gamberi, gamberi rossi, tonno, ostriche e passion fruit. Per primo ho gustato le chitarre all' astice con sughetto di pomodorini gialli, leggermente piccante, un primo a base di pesce buonissimo. L'astice era freschissimo. Il tutto accompagnato da un ottimo vino bianco. Suggerisco di andare. Prezzi leggermente alti, ma ne vale la pena.
Excellent cuisine, excellent plating, excellent service. Location by the sea. Top calamarata like the octopus... good desserts.
alex ba
.
29 Dicembre 2024
Party evening with buffet. Good but average food. Friendly waiters and dining room staff. Informal and pleasant environment even if we were a little cramped
Salvatore La Rocca
.
24 Dicembre 2024
A refined place to enjoy excellent fish dishes (and more) presented in an innovative and refined way. Refined environment, friendly dining room staff ready to accommodate the requests of even the most demanding customers. I had lunch on a fantastic sunny winter Sunday on the outdoor platform. Unique and unforgettable experience. From the starter to the dessert everything was truly excellent. Compliments to the chef but above all to the owner Laura who made this restaurant a special place. Thank you
Cristiana Rossi PALLOTTA
.
03 Dicembre 2024