Lovely place. Good food. Rude service. The main waiter made us feel quite unwelcome. Others were nicer, but the whole mood was ruined by the initial experience. Sin.
Pawan Malik
.
26 Agosto 2024
6,0
Absolutely, always my favorite restaurant. Enchanting place and dream dishes. Keep going guys, you're doing an excellent job!
Roberta Messini
.
17 Agosto 2024
10,0
Excellent view and lication.
Quality of the dishes, high prices but worthy of the dishes offered. To return
Alisi A
.
15 Agosto 2024
10,0
Bella, silenziosa location sul mare adiacente bagno ausonia. Cibo ottimo, menù ristretto con prezzi molto alti paragonati ad altri locali top della costa, anche perché il servizio è molto informale con camerieri (peraltro gentili) che portano però piatti senza curarsi di servire prima le donne, addirittura porgendo le pietanze passando davanti agli altri commensali!! Mangiato molto bene ma mi aspetto altro per un conto molto salato!!
tore5460
.
01 Agosto 2024
8,0
The best in all of Castiglioncello.
leopolda blu
.
30 Luglio 2024
10,0
Beautiful restaurant on the sea, very quiet and exceptional cuisine... very refined and delicate dishes... I highly recommend... very satisfied... the waiters were also very kind and attentive to satisfying the customer... I will definitely be back soon
Fiorella Andolfi
.
30 Luglio 2024
10,0
Very pleasant and splendid location. Excellent quality
G M
.
22 Luglio 2024
10,0
I spent a wonderful evening in this magnificent location. The staff were courteous, friendly, attentive and prepared. The refined cuisine, simple but not banal. You can see the passion they have in what they do and they transmit it to the tables. Also attentive to gluten intolerances with a very good offer.
I recommend the black spaghetti with oysters and samphire, a very savory dish that is sweetened with a tobinambur cream on the bottom of the plate.
We can't wait to return
lorenzo morelli
.
02 Luglio 2024
10,0
Compliments to the dining room staff, really good. Accompanied by good food.
Gina Gina
.
30 Giugno 2024
10,0
Accoglienza principesca, un vero punto di riferimento per la location ma soprattutto per l'altissima ricerca culinaria che trasmettono i piatti del ristorante. Si sente e si assapora la "passione"; una passione che continua negli anni ed in continua evoluzione.
Oggi ostriche e polpettine di razza con crema di broccoli per antipasto, mezzi paccheri cozze friarielli bottarga e limone, frittura e due dessert sublimi nella presentazione ma soprattutto nelle dissonanze dei sapori, che come un concerto si scatenano nel palato tutti insieme. Bravi, bravissimi. Stefano può essere solo orgoglioso di voi e della vostra incredibile passione
Simone villani
.
25 Aprile 2024
10,0