Excellent restaurant in Olbia offering a variety of homemade dishes. High-quality ingredients and friendly staff. Tried several times, it never disappoints! Recommended!
Francesco Caffagni
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07 Settembre 2025
10,0
We had dinner for two at this restaurant. Good food. Very friendly staff. Nice atmosphere. We had an appetizer of cured meats and cheeses, which was quite good, even considering it was mostly cured meats and only one type of cheese. The grilled cuttlefish with a side of vegetables was excellent. The swordfish parmigiana was decent, although a bit salty. For dessert, we had seadas (a type of pasta dish) that were quite good, but not excellent, and a fruit tart that, however, seemed to have just come out of the refrigerator. All this, accompanied by a bottle of water and two glasses of white wine, came to just over one hundred euros.
Giovanni Turrisi
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05 Settembre 2025
8,0
Nice place but very very slow service, 3 hours to eat a pizza, I gave up before dessert. Too bad, I thought I would enjoy myself, I left before the end of spite
Michel Chauvin
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30 Agosto 2025
6,0
A restaurant not far from the center of Santa Teresa, we booked to try seafood dishes with several courses, including appetizers (Catalan monkfish salad), first courses (spaghetti with clams and bottarga), and second courses. There are off-menu options based on the daily catch, as well as meat options.
The wine list offers bottles of both white and red wine.
The service was discreet and attentive.
To conclude, we tried some traditional Sardinian dishes, seadas 😋
Federica Fiorella
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28 Agosto 2025
8,0
Excellent Sardinian cuisine, friendly staff and good value for money
Lelio Mastroianni
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28 Agosto 2025
8,0
still at the top after so many years
Fabrizio Corini
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25 Agosto 2025
10,0
I think, according to my tastes, it's among the first in Santa Teresa di Gallura. Excellent food and fair prices.
Massimo Sallusti
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24 Agosto 2025
8,0
Never judge a book by its cover, the restaurant is part of the hotel but open to the public, genuine and home-made cuisine in a family atmosphere.
Andrea Albarelli
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22 Agosto 2025
10,0
Premetto che dò 4 stelle solo perché non posso dare riscontro sul conto on quanto la cena di è stata offerta da un parente.
Appena entrati in questo locale abbiamo trovato subito accoglienza e simpatia da parte del personale di sala che si è subito mostrato disponibile e cordiale.
Pizza ottima, non bruciata, si sentiva la qualità della materia prima, solo a vederla ti veniva l'acquolina in bocca! Spaghetti vongole e bottarga sublimi, pasta al dente e condimento molto molto buono. Mangiati proprio di gusto!
Per il bimbo ci è stata consigliata una pasta fresca al pomodoro, i "ghjusoni alla gallurese" un tipo di gnocchetto che non abbiamo mai mangiato ma che era davvero squisito! Il mio bimbo continuava a dire che erano buonissimi!
Per quanto riguarda la qualità del cibo, posso affermare che e' un posto in cui vale davvero la pena andare a mangiare. Per il costo non so, non avendo pagato, m i prezzi nel menù mi sono sembrati in linea con altri ristoranti (non in zona) che conosco. Se anche i prezzi fossero un poco più alti, pazienza, perché se si mangia bene e si tiene conto anche del posto dove si è, credo che spendere qualcosa in più non sia male.
Mi piacerebbe tornarci.
Valentina B
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01 Maggio 2025
8,0
Laut den Bewertungen im Internet sollten die Spezialitäten im Bereich Meerestiere liegen. Wir haben den Fisch des Tages auf dem Grill gewählt einfach umwerfend auch der Service super. Vorspeise und Nachspeise auch gut, geht aber in Sardinien noch besser.
Dirk V
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15 Marzo 2025
8,0