Beautiful and traditional place, there is no air conditioning but it is very cool inside (walls as old as they once were). Tortelloni and sweets are highly recommended as a second course, gnocco, tigelle and tagliatelle. I found good and particular meat
Giada Galetto
.
28 Luglio 2024
8,0
Family atmosphere, attentive service, relaxing dinner. They don't make you miss anything...
Mariapia Venturelli
.
13 Luglio 2024
10,0
Don't be deceived by the outside. It's cozy inside. Food is tasty. Dishes from the region.
Evelien Beekum
.
14 Giugno 2024
10,0
Typical restaurant located in a very beautiful location and superlative food, truly exquisite tortellini and tortelloni, I recommend it to anyone who wants to try real Emilian cuisine
Andrea Guidetti
.
11 Giugno 2024
10,0
Purtroppo possiamo mangiare poco comunque abbiamo ordinato tagliatelle ai funghi sottilissime e leggerissime e un abbondante piatto di tortellini in brodo fumante il cui sontuoso ripieno era un perfetto equilibrio di sapori! Come secondo una porzione di Faraona al forno con la pelle croccante e cotta al punto giusto con spinaci al naturale come contorno.
Antonio T
.
28 Aprile 2024
10,0
I'm not giving five stars because it's the second time I've tried to book and I can't, but what happened? 😔
raffaele menale
.
09 Aprile 2024
8,0
Particular place, full of objects on the walls that recall peasant life; If you like the genre it's cute!
Good first courses, it's a shame that the fried gnocco was a little greasy, but top quality cold cuts.
The menu is varied, but we didn't choose any second courses, so I can't comment on these. Advised!
chiara
.
07 Aprile 2024
6,0
Oscar-worthy tortelloni, ricotta that tasted like mascarpone! Tagliatelle with meat sauce good but not special. Tigelle so-so, good gnocco. Excellent cured meats. Varied wine cellar that I didn't expect. 30 euros with an encore of first courses, Tigelle gnocco and a taste of cod fritters, also good. Overall: definitely worth coming back!
Gian Piero Cacciari
.
27 Marzo 2024
10,0
Io ho iniziato ad andare in questo ristorante quando lo conduceva ancora il buon Saturno con la famiglia e siamo sempre stati molto bene abbondante molto buono e a prezzi molto abbordabili rispetto a quello che si mangiava, poi saturno si è ritirato e il cibo non era più quello che si mangiava prima con aumento dei prezzi, noi ci sentivamo in famiglia e devo dire che ho fatto vari anni senza andare. Lo scorso anno siamo passati per Serramazzoni e siamo andati a mangiare alla Fontanina il servizio fatto benino grandi tavolate abbastanza rumorose per cui se si vuole un poco di privacy per parlare senza urlare bisogna andarci in altri giorni il cibo buono ma con porzioni scarse i il conto elevato, per due tortelloni e crescentine e gnocco fritto con salume 1/2 bottiglia di vino caffè 45 euro a testa mi sembra esagerato.
Fausto R
.
13 Marzo 2024
6,0