Truly a fantastic experience! My pizza with yellow tomatoes, anchovies, and burrata was delicious and beautiful! The appetizer of six fried pizzas uramaki-style with salmon, cream cheese, and lime was delicious and truly original! We'll gladly return because it's a privilege to have a pizzeria of this caliber in the city! The gourmet pizza dough is truly excellent, easy to digest, and well-leavened. Thank you!
Claudia Nanni
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19 Luglio 2025
10,0
Good but I honestly expected more
bas ch
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07 Luglio 2025
8,0
First time at La Fenice: great experience. The place is very pleasant and the staff is kind and willing to give advice. The chef's urumaki that we took as a starter were very nice. Fantastic pizzas with excellent quality ingredients: excellent dough both in terms of leavening and flavor, beautiful edge that melts in your mouth. Prices worthy of the quality. Compliments: we will be back.
Boris Pianaccioli
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05 Luglio 2025
10,0
Modern and well-kept place, with tasteful furnishings. Interesting menu with many items and lots of imagination. Young, attentive and competent service. Appetizers, pizza and desserts of high quality.
Alberto Maria Onori
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04 Luglio 2025
10,0
A top-notch pizzeria, in addition to the super digestible dough and stratospheric level ingredients, it offers a very original selection of special pizzas of great imagination and class. Well-furnished environment, and pizza chefs in full view! Go there.
Guido Caramelli
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29 Giugno 2025
10,0
Pizza experience... This is how I would define my dinner, excellent raw materials, beautiful presentation and perfect staff with the right advice for every need. Dinner for two, a true gourmet pizza (you could also choose the low version) and a classic crispier one. A finale that was a babà in every sense. Prices just above the average of the moment, waiting times for the reservation fast, as well as the service, free street parking... Highly recommended
silvia guidi
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18 Giugno 2025
8,0
Risky price to eat a pizza.
I ate sitting on the sofa, I would say that it is not comfortable for the height of the table.
Excellent service.
Alessandro Bracali
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18 Giugno 2025
8,0
Very good pizza, impeccable service
Furio bruno
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18 Giugno 2025
8,0
Abbiamo provato la pizza blu e pere con formaggio blu del Mugello, pere e noci e la pizza special guest con crudo, burrata, nocciole e scaglie di tartufo. Una nota di merito va a quella blu e pere, non amo le pizze particolari ma questa l’ho trovata veramente buona. Abbiamo assaggiato anche gli uramaki con tartar di fassona e i dolci della pasticceria Faccendi di Quarrata. Tutto molto buono. Il prezzo alla fine è onesto: per un piatto di uramaki diviso in 4, una pizza, una bevuta e un dolce a testa abbiamo speso 33,50€ a testa. Da provare.
MrsMB92
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24 Marzo 2025
10,0
Il locale si trova in zona centrale, ma facile da raggiungere in auto; le sale di piccole dimensioni si presentano pulite e ordinate con arredo contemporaneo, ma sono presenti troppi coperti e alla fine per non ascoltare la conversazione del tavolo adiacente, tutti si è costretti ad alzare la voce e a rendere l'atmosfera caotica anziché, visto i prezzi, essere intima e silenziosa, come ci si aspetterebbe in luoghi di questo tipo. Le frittatine di pasta degli antipasti erano appetitose e ben condite, fuori croccanti, ma all'interno tiepide, di norma dovrebbero essere più calde. Le pizze con l'impasto verace molto buone, invece quella con l'impasto sottile, pur avendo ingredienti di ottima qualità, aveva la base poco cotta e sin da subito c'è
stata difficoltà nel tagliarla. I dolci buoni e freschi, peccato fossero terminati i fiocchi di neve. Il servizio veloce e cortese.
In un locale che si propone come pizzeria "gourmet", sarebbe apprezzabile sacrificare qualche coperto per garantire una maggiore quiete e una più attenta preparazione dei piatti.
Marco B
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23 Febbraio 2025
6,0