Excellent stop on a trip, high quality products and you can feel it.
Very kind and warm service.
Laura Bassan
.
26 Agosto 2024
8,0
Grana parmigiano reggiano aged for 30 months very good, the good, friendly and nice girl let us taste the parmesan and the typical Parma salami with focaccias
Zakaria Rachidi
.
20 Agosto 2024
10,0
Very courteous and friendly and we will be back
Gigi Rancilio
.
19 Agosto 2024
8,0
The best of culatello. Culatta and all the best hams
Don't miss the super toast with mustard grains and Fossa cheese
Fabio La Porta
.
14 Agosto 2024
10,0
Very well-stocked cheese and cured meat counter, also suitable for those who only stop to buy and not eat. Good quality/price ratio on the sandwiches and the idea of the continuous opening from 9am to 6pm is excellent. It is advisable to book even midweek, otherwise you could wait about 45 minutes before being served. Parking spaces are quite limited; therefore, if you cannot find parking you can ask to leave your car in the underground car park of the establishment
Damy Mojitodka
.
12 Agosto 2024
8,0
Cristina was truly wonderful. Everything from the prosciutto to the cheese was really delicious, and I received the best hospitality. I will definitely go again! ! thank you! ! I love this place! !
NANAKO
.
05 Agosto 2024
10,0
Wooow! Amazing! The shop, the staff, the vibes of this place simply incredible! 😍 the blonde young girl is the sweetest person I’ve met on this trip ❤️ the proof that your staff can make your business, we left with 5 full bags of products for all our friends and family! We also had lunch in there and Panini were great 🤗
diana
.
02 Luglio 2024
10,0
Excellent cutting boards and kind and friendly service. Perhaps a few more first courses on the menu would improve the 5-star rating
Roberto Corona
.
18 Giugno 2024
8,0
La mia visita alla Fattoria di Parma è stata un'autentica esperienza culinaria eccezionale, che ha superato di gran lunga le mie aspettative. Questo gioiello nascosto nel cuore della campagna parmense offre un'esperienza autentica e indimenticabile.
Fin dall'arrivo, siamo stati accolti con calore e ospitalità. Il personale era cordiale e ben informato, pronto ad assistere e ad illustrare con passione ogni aspetto della loro produzione agricola e culinaria.
Ma è stata la degustazione che ha davvero rubato la scena. I prodotti della fattoria, dai salumi ai formaggi, erano di una qualità superlativa, con sapori intensi e genuini che riflettevano la tradizione e l'amore per il territorio. Ogni boccone era un viaggio nel cuore della cucina parmense, ricca di storia e di gusto.
Viaggiatore007007
.
12 Maggio 2024
10,0
Ma che bella sorpresa, ci voleva proprio. Piatto a base di tigelle e salumi tipici.
Buonissimi i sottoaceti, molto gustosi. Personale molto cordiale e sorridente.
Rapporto qualità prezzo buono.
Avrò cura di ritornare.
francesco m
.
13 Marzo 2024
10,0