A ham factory, a shop, a delicatessen. High quality products and very kind staff. A must for those who love Parma products.
daniele bertoli
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29 Marzo 2025
10,0
Wonderful experience. Products 🔝. Friendly and helpful staff. The blonde girl with green eyes behind the counter was super courteous, in addition to offering us a cutting board (exquisite), she also showed us the cellar where the various products are aged. We will definitely be back! Thank you.
Fabrizio Festa
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06 Marzo 2025
10,0
If you are looking for quality and kindness, this is the right place.
Francesco Marchio
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22 Febbraio 2025
10,0
Beautiful gem!
Discovered by chance on one of my work trips.
A welcoming place that exudes Emilian typicality: hanging cured meats, cheeses and an air of home.
Kind and attentive staff.
What can I say? Try it to believe it!!!
Mariateresa Ruffo
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11 Febbraio 2025
10,0
Found by chance, a pleasant surprise for the dishes and all the recommended cured meats and cheeses.. to try!!!
Ira cru
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14 Gennaio 2025
10,0
Excellent for quick lunches or for purchasing typical local products.
Top quality and attention to the customer,
Very courteous staff who will be able to advise you without ever being intrusive.
stefano santini
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10 Gennaio 2025
10,0
Great discovery, high level Parma pork butchery, try the culatello strolghino, good bread and focaccia (and it's not so obvious) the mascarpone with super chocolate! The staff are kind and always smiling, having lunch in such an environment really brings a good mood!! Well done!!!!
Davide Buzzoni
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03 Gennaio 2025
10,0
Quick lunch break..very kind staff...TOP cured meats..really excellent prices..an absolute stop!!
Giovanni De Giorgio
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08 Dicembre 2024
10,0
Tutto quanto ciò che ci aspettavamo. Le recensioni T.A non tradiscono. Prodotti del territorio lavorati direttamente in loco. Personale super garbato e veloce nel servizio. Tutto ok al top
Der Strom
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07 Novembre 2024
10,0
Come si fa a dare meno di 5 stelle a questo paradiso? Laboratorio in proprio, vendita e degustazione di prodotti stratosferici. Trovato per caso la prima volta, traffico bloccato in autostrada, siamo usciti per mangiare qualcosa e abbiamo trovato questo posto di eccellenza. La seconda volta ci siamo tornati apposta, di rientro da un viaggio in Toscana, facendo in modo di capitarci all'ora di pranzo. Salumi e formaggi di primo livello, su tutti la culatta, ma gli altri non sono da meno. Anche la presentazione è di effetto, ma poi la sostanza conferma la qualità di tutto. Anche quello che non è propriamente emiliano/romagnolo, burrata e acciughe del cantabrico, è di prima qualità. Birre di qualità . Servizio rapido, gentile e inappuntabile. Impossibile uscire senza aver comprato qualcosa.
kalipe
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13 Ottobre 2024
10,0