A place you can't imagine from outside the place. The interior is well cared for and relaxing. A service present but never intrusive. Cooking is a journey into food.
Rita Chiavazzo
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23 Marzo 2025
10+ staff: super courteous, attentive and always ready to satisfy every request with a smile. The food was simply stratospheric – every dish an explosion of flavor and quality.
As for the desserts... well, I only managed to photograph part of them because the rest disappeared in an instant, they were truly irresistible!
An excellent experience from every point of view. Highly recommended – can't wait to go back
excellent food, very high quality raw materials, without a doubt the best restaurant I have ever eaten in.
Emma Matteoli
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16 Marzo 2025
A special experience that has nothing to envy of starred restaurants.
Alessandro Farmakus
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24 Febbraio 2025
Too bad about the location and how the place is structured inside. However, the boys tried to do their best with the furniture, trying to make it as welcoming as possible and creating a good atmosphere. The food is of excellent quality, the fried foods are delicious! Well done!
Federika Chelli
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19 Febbraio 2025
Da fuori un ristorante apparentemente “normale” ma appena entri e assaggi la prima portata capisci subito che siamo ad un livello di alta cucina! Tutto a base pesce..
Noi abbiamo provato il percorso degustazione di 5 portate + Entré + la piccola pasticceria finale ed è stata davvero, come dice lo Chef, solo per esplosioni di gusto!
Il prezzo del menù è di 70€ ed è perfettamente in linea con la qualità dei piatti! È possibile abbinare anche una degustazione vini.
Torneremo sicuramente ad assaggiare l’altro menù 😍
Una bellissima scoperta!
Complimenti allo Chef e allo staff!
È un ristorante dove sai di poter mangiare cibo di alta qualità: piatti studiati nei minimi particolari dallo chef Emanuele Montella che ama la sua cucina e trasmette la sua passione ai suoi clienti attraverso i sapori ed i profumi di ogni pietanza rispettando i colori della natura degli alimenti...lo chef ed il suo staff sono meravigliosi, sempre attenti ad ogni minimo dettaglio affinché il gusto possa esplodere nei nostri palati ...con tanto lavoro e dedizione purché tutti i procedimenti siano naturali ed i prodotti freschissimi ricavandone una gran soddisfazione sia per il cliente che per lo staff.
Parlare con lo chef vi farà capire quanto amore e particolari lavorazioni ci sono nella sua cucina...un percorso affascinante che ha quasi dell'incredibile! Davvero complimenti chef! ...Ah, dimenticavo...evito di fare pubblicità del riso, ma lo chef è stato premiato tra i 30 migliori risotti al mondo!!!!
Filippo A
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25 Gennaio 2025
Wonderful dinner, experience to try. Excellent dishes, flavors I didn't know about in imaginative mixes. Incredible presentation, I almost feel sorry to eat them.
Vania Lotti
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18 Gennaio 2025
We spent a wonderful evening dining in this restaurant, the interior is intimate and with a relaxing atmosphere. The waitress very kind and helpful.
We chose the Anachronism menu.
The food is of the highest quality, all produced by them. The dishes are presented in a detailed and well-plated manner, full of colors and very particular, and the flavor is perfectly balanced, balanced but also innovative and original. Every bite was an explosion of flavors in the mouth that fully satisfied us. Even the innovative desserts, presented in a creative and colorful way and well balanced in taste.
Compliments to the chef.
I also recommend this restaurant for a special occasion or an intimate dinner.
We will definitely be back
Valentina
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28 Dicembre 2024
High level experience, absolutely recommended.
I had dinner at Dea Partenope for an anniversary and the dinner was impeccable from every point of view: professional and courteous service, intimate and private atmosphere, and amazing quality of the dishes.
The chef's proposals are refined and full of flavour.
To do again!!!
Mariavittoria Ligorio
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07 Dicembre 2024