Quality reigns supreme in this restaurant.
I found it by chance, and I must say it was a true taste experience. The products were served with great care, not to mention the kindness of the family.
I recommend it to everyone.
Daniele Rinaldi
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30 Agosto 2025
10,0
A certainty of quality and courtesy
Roberto Perrotta
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26 Agosto 2025
10,0
I was with my family on Saturday, 09.08.2025. Everything was excellent. From the staff, to the food and the atmosphere. First, as a welcome, we got some pancetta with a side dish and sangria, which was wonderful😍. Then we ordered Antipasto Misto - I'm not sure about the name, for 4 people, or rather there were more courses, and I don't know which was better - prosciutto, salami, small steak tartare, an old Pula dish made of bread, tomatoes, onions, parmigiana... there was everything, I didn't remember everything. Naturally, we ate so much that we couldn't eat anything else, not even dessert.
All praise to the chef, restaurant, staff and my warmest recommendation. If I come to Gioia again, I won't miss this restaurant.
⭐⭐⭐⭐⭐
mirjana radenkovic
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17 Agosto 2025
10,0
Delicious food, excellent cuisine with meticulous attention to detail, and a varied menu with a wide variety of dishes, each time different. A welcoming atmosphere, friendly and efficient staff, highly recommended.
Marilena Battista
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15 Agosto 2025
10,0
Excellent and plentiful food, a quaint and refined atmosphere, and impeccable service.
The owner is extremely kind and welcoming. We'll definitely be back.
Giuseppe C
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10 Agosto 2025
10,0
Steeped in history, an exceptional traditional restaurant.
Leonardo Bruno
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07 Agosto 2025
10,0
Flavors of times gone by, everything top notch... considering I was just passing through for a quick stop, it was a magnificent experience worth repeating.
Giovanni Francesco Arena
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03 Agosto 2025
10,0
Beautiful experience and delicious food
Carlo Anardu
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26 Luglio 2025
10,0
Pranzo di lavoro, scelto a volo. Scelta ben riposta, una bella struttura con aia, giardino e sale ben messe e gradevoli. Siano stimolati dal cabaret di antipasti che, quando si va per la prima volta in un ristorante, ti dà una dimensione abbastanza corretta. Tutto buono, la tartare un pò troppo fredda per essere servita, ma i pochi affettati e i tanti assaggini erano davvero buoni, si prosegue con una mia curiosità che inseguivo da anni, e forse un pò distante dal luogo originario: spaghetti all'assassinam sono piaciuti e non solo a me che non avevo termini di paragone, ma anche ai miei commensali che sono oriundi. A seguire solo una assaggio di zampina buona anch'essa. con una bottiglia di vino siamo sui 45 euro a testa, sembrerebbe un pò caro, ma è in linea con il servizio e la qualità
Luigi P
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17 Maggio 2025
8,0
Prima esperienza presso "la Cicerchia" da definire sicuramente perfetta! Ottima la qualità delle materie prime, tutte di stagione e ben abbinate (consiglio vivamente i maccheroncini al ragù bianco con fave e stracciatella)! Inoltre bisogna sottolineare la cortesia di tutto il personale, soprattutto del proprietario (signor Filippo) che con estrema tranquillità è riuscito a venire incontro a tutte le nostre esigenze, soprattutto quelle dei più piccoli! Prezzi ottimi considerata la varietà e la quantità delle proposte!
Cfgauss
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04 Maggio 2025
10,0