A beautiful and well-kept venue. With top-quality food and equally exceptional wine. Also excellent for an aperitif or to purchase bottles of wine.
A must-try.
Andrea De Angelis
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02 Settembre 2025
An elegant restaurant with a calm and relaxed atmosphere for a special evening. An important thing to remember if you're in Cogne: traditional Piedmontese cuisine of a high standard, both in terms of ingredients and presentation. The dishes are incredibly tasty, and we also highlight their extensive wine selection, making this a restaurant worth considering for its excellent wine cellar.
We recommend the mixed tagliere, which combines wines with high-quality Valdosta sausages.
Their pastas are delicious and highly recommended, as are their meats.
Their attentive and efficient staff secured us a table even though every day was fully booked. This detail speaks volumes about the 10/10 staff and restaurant management.
We loved it. We'll definitely be back!
Ana Rodriguez
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26 Agosto 2025
Excellent quality, perfect service. Any advice on hot products (such as venison steak, etc.?) The dishes would be better HOT👍👍
Giuseppe Casati
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25 Agosto 2025
A good place with an excellent selection of wines and dishes for a more than decent meal. It's hard to judge based on just one Caesar salad, but I thought the meat quality was good. Prices are a bit high.
Salvatore (Salvatore T.)
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20 Agosto 2025
Very tasty dishes, impressive (local) wine and gin collection (also for sale). Thank you Gabrielle for the excellent recommendations!
Ivo Kadel
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14 Agosto 2025
A very nice and welcoming restaurant, with an excellent selection of quality dishes. However, I think the price/quality ratio is a bit unbalanced.
Excellent, homemade cuisine.
The wines are also very good.
Very reasonable prices.
Beautiful interior.
Quality service.
Nice atmosphere, excellent service, and very good food. We had a great time.
Marco Rossi
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06 Agosto 2025
The deer was delicious, so good. Although I will mention if you ask for it rare you might be scared by how rare it ends up looking. It is also a little pricy.
Alexander W
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01 Maggio 2025
Siamo stati a pranzo in questa vineria. Abbiamo mangiato tagliatelle al ragù di cervo, un tris di polenta con fontina, bleu d'Aosta e carbonada di camoscio. Per dolce una crema di Cogne e i bignè con mascarpone e coulis di frutti di bosco.
La selvaggina è stata una delle migliori assaggiare per esecuzione e cottura e qui per me il ristorante si merita già il giudizio massimo. Le polente erano molto buone così come pure i tagliolini. La crema di Cogne ben eseguita e buoni anche i bignè anche se a mio giudizio l'accoppiata di bignè al mascarpone con l'acido dei frutti di bosco non esalta non esalta il dolce del bignè. Il servizio ineccepibile veramente al top. A mio gusto personale avrei apprezzato di più una tovaglia in tessuto al posto delle tovagliette di carta. I prezzi sono onesti. La cucina è posizionata dietro una vetrata e così si può apprezzare ordine e pulizia. Un locale esclusivo. Sono davvero entusiasta e ogni volta che andrò a Cogne ci tornerò sicuramente. Bravissimi davvero....10 e lode.
Almuntagne
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06 Aprile 2025