Fantastic and super clean place, very welcoming, super good pizzas and very kind staff 👍👍👍highly recommended.
Guido Pea
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15 Maggio 2025
10,0
Pizza with quality ingredients and super light, there were 5 of us and we chose to take a sixth to share
Very kind and helpful staff, well-kept environment
The price is obviously (but in some ways also rightly) above average
I'll be back
Eugenio Clamer
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14 Maggio 2025
10,0
Very nice place and really good pizza.
Luca Zaccarini
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28 Aprile 2025
10,0
Nice environment, not great but I liked it. Excellent service and delicious pizza!!!
manlio rock
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08 Aprile 2025
10,0
Very high quality pizza, one of the best. Light dough. You see the product search.
Beatrice Bodini
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05 Aprile 2025
10,0
Ate very well, a bit too much confusion
Adriana Vergilj
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30 Marzo 2025
8,0
What can I say after four restaurants...
Hospitality is top, you sit at the table and they bring you a cuddle, delicious..
The waiters were very kind, knowledgeable and very professional.
Pizza, very high quality ingredients, never eaten cooked ham that melted in your mouth (my pizza was a capricciosa), fabulous.
On the dessert, damn, the tartare was a little cold in the center.
However, positive experience.
Negative notes, pizza knives that don't cut and the tartare to be improved.
Advise.
Isabella Paletti
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16 Marzo 2025
10,0
Last night I had dinner with my wife at the pizzeria, apart from the initial mix-up on the reservation made which was then resolved brilliantly, I had a really good time. Excellent pizza, excellent service, cleanliness and politeness of the staff. I recommend the "n'duia" pizza, very digestible. Coming from a "Neapolitan" which is no small feat. Congratulations - R. Giglio
Roberto Giglio
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24 Febbraio 2025
10,0
Particolarmente incuriositi dalla proposta del Menù Degustazione Pizza, abbiamo trovato molto interessanti gli abbinamenti di ingredienti non consueti come per esempio il topinambur, il capocollo e la pancetta cotta. Ottima selezione di birre e vini.
Veramente interessante per una pizzeria è il livello del servizio e l’attenzione per il cliente che assomiglia ad un ristorante di livello piuttosto che a quello di una pizzeria, sebbene molto rinomata. Ogni pizza proposta viene descritta nei minimi dettagli da cameriere molto gentile e preparato.
Prezzo elevato ma a mio parere adeguato rispetto all’esperienza.
Daniele G.
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04 Febbraio 2025
10,0
propongono tre tipi di lavorazione:
1. TONDA - classica pizza con cornicione alto servita intera non a tranci
2. DEGUSTAZIONE - lievitazione più alta, simile a focaccia, servita a tranci
3. ROMANA - lievitazione alta, ma più croccante fuori, sempre morbida all'interno e servita in tranci.
alta qualità delle materie prime, accostamenti audaci, ma indovinati e massima cortesia del personale. buona selezione di birre.
locale pulito e accogliente. i mini calzoni sono da provare assolutamente!
peccato per la presenza di avventori molesti che nelle pizzerie purtroppo non mancano mai e che neanche i pannelli fono-assorbenti riescono a contenere!
JoeyZasa
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22 Novembre 2024
10,0