If I could rate more than 5 stars I would. Let's start from the assumption that the owner's sister helped me and Rachele with transport to the restaurant on December 25th because we were having difficulty getting around due to car breakdown. I don't think everyone would do it, in fact almost no one. So this was already fundamental for us. As for the restaurant, it is truly welcoming both for the staff and the environment. The owner was able to recommend some very particular local wines, accompanied by food that was of impeccable quality. Refined things, a bit gourmet so to speak. Thank you very much to everyone. We will definitely be back soon!!
Small place, but super welcoming.
The owner will know how to make you feel comfortable and serve you in the best way.
Highly recommended!!!
Stefano Sartore
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29 Dicembre 2024
Welcoming restaurant with a real passion for quality and local 0 km products. We will gladly return for the next planned news...
Alex Baglieri
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21 Dicembre 2024
Small but super restaurant, starting from the style and furnishings. Filippo exceptional in describing each course and each drink, courteous and generous in his service. Excellent food quality, really honest prices for a starry experience
Daniele Farronato
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10 Novembre 2024
This is the classic and rare restaurant that would have a lot to teach restaurants that call themselves gourmet, but that only says gourmet, while they offer decidedly high quality, but with an honest price and also excellent service. The setting is well looked after and clean with a rather intimate atmosphere, the staff is very polite and helpful, the food as already mentioned before is of excellent quality, while the owner is a golden boy who made us feel like we were at house. They also have an excellent cellar of local wines, which is why we took some bottles home thanks to the advice of the well-prepared owner. If I'm in those parts again, I'll definitely come back.
Alex Buny
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30 Ottobre 2024
A place and cuisine that you don't expect, one of the best places I've had lunch this year. They were able to give me a pleasant welcome and refined dishes, but also the tradition of the classic dish of gnocchi with ancient ragù which brings back memories of childhood pleasures.
Marco Casari
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08 Ottobre 2024
Totally worth it. The search for quality in every product and dish
Beatrice Tosetto
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15 Settembre 2024
Environment and service with attention to the smallest details. You can immediately feel the passion for tradition, good food and wine. More than qualified staff. Highly recommended!!
Sabrina Dissegna
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15 Settembre 2024
Ho trovato molta passione e amore sia nella presentazione , descrizione e realizzazione dei piatti , tutti con ingredienti locali di alta qualità .
Un locale raffinato dove il tempo rallenta e permette a chi se lo concede di assaporare con calma in compagnia il cibo .
Un’esperienza da provare
laura_santa
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10 Agosto 2024
Invitato ad una cena di lavoro pensavo di mangiare in una trattoria/osteria dove degustare gnocchi a volontà ,ed invece mi sono ritrovato a primo impatto in un ristorante elegante e raffinato .
Partiamo dal fatto che lo Staff è assolutamente educato, cortese e non invadente , titolare che mette a proprio agio gli ospiti e trasmette tanta tanta passione per quello che fa .
Ho preso un battuto di black angus con cipollotto maionese allo yuzukosho, fave e shiitake , purtroppo la maionese sovrastava gli altri ingredienti , forse troppi, ed il battuto aveva una quantità veramente ridicola!!
Ci viene consigliato il piatto forte della tradizione , lo gnocco, con rivisitazioni ed ingredienti alquanto insoliti , del tris propostomi gli unici veramente apprezzati sono stati i più semplici , burro e ricotta affumicata , quelli al ragù antico tanto decantati con carni , cotture , erbe e quant'altro era un semplice ragù senza infamia e senza lode.
La nota dolente è stato lo gnocco scottato crema di erbe montane e latticello, ragoût di faraona, miso bianco allo yozu e crescione, un' incredibile quantità di ingredienti dove purtroppo l'agrumato del miso ha prevalso sul resto ,tra l'altro confermato da tutti gli altri commensali!!
Con questo non voglio denigrare il lavoro altrui , ci mancherebbe , ma il prezzo per un antipasto(ino) e per un tris (mezza porzione) di gnocchi è veramente esagerato.
Capisco la ricerca ma si è un pò persa la semplicità in favore di ingredienti "difficili" , si parla di carni allevate dietro casa , erbe selvatiche raccolte a mano, per poi proporre miso bianco allo yozu ,germogli di crescione in idroponica,maionese allo yuzukosho , umeboshi ,ingredienti "alla moda" a volte invasivi ,a volte invisibili !!
Posizionarsi su un target diverso , ci sta , ma dev'essere giustificato in primis dai piatti proposti, altrimenti rimane solo il ricordo dei prezzi oltre la media.