La Cantinetta di Rignana In Greve in chianti

8,5

Basado en 2.658 opiniones encontradas en 3 webs


6.7
8.5
8.0
8.4

tend

10
Di 86
in Greve in chianti
3
Di 6
di cucina Cucina toscana in Greve in chianti

Gestione recensioni

Classic menu from an Osteria in the Florentine countryside. We had a mixed starter for two, a sliced ​​steak with sautéed spinach, water and house wine. The cut was made with a raw material that was not excellent. Definitely high prices when compared to the quality. Final gem: the divided bill was 88.70 per couple, they made it 89 with the ATM. In short.....gentlemen.....
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21 Dicembre 2024
6,0
Nothing to say as far as I'm concerned good good good spectacular internal environment good quality food I hadn't been there in years I will definitely be back in spring lovely place
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17 Dicembre 2024
8,0
Fantastic place to immerse yourself in the flavors and aromas of Chianti. The Fiorentina is always exceptional and of considerable size, as are the other dishes offered by the house. It really deserves it
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02 Dicembre 2024
10,0
Amazing experience Thank you to the Chef and staff❤️❤️❤️❤️
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01 Dicembre 2024
10,0
Very friendly staff. Good food. The price is reasonable.
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20 Novembre 2024
10,0
Really nice place, great food and friendly staff.
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17 Novembre 2024
10,0
We ate lunch there and had the best seat in the house. The view was breathtaking and the food was absolutely delicious. This is a diamond in the rough, and one of our best finds.
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17 Novembre 2024
10,0
Great moment away from the world... At 2 on the terrace, 25 degrees felt on the terrace on November 13... Top service, refined food. Not to be missed in Chianti
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13 Novembre 2024
10,0
Seconda volta che torno qui a distanza di anni, piacevolmente scopro che nulla è cambiato.. Location immersa tra le colline toscane, menù autentico con sapori del territorio, cortesia e cordialità del servizio; rapporto qualità/prezzo adeguato e cantina ben fornita. Consigliato!
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19 Agosto 2024
10,0
Ci siamo ritornati dopo 3 anni ed è stato molto bello ritrovare questo clima di accoglienza. Immerso nella campagna con una vista mozzafiato, è una vera e propria oasi per rilassarsi e ricaricarsi. Carne alla brace spettacolare. Conto giusto per quantità e qualità di ciò che abbiamo consumato.
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09 Agosto 2024
10,0

Ristoranti simili a Firenze

8,5
1844
Recensioni

Antica trattoria del Turbone

16/02/2025: Il menù è molto vario hanno anche menù Bistecca o altri tipi di carni un po’ particolari Noi abbiamo scelto il menù waygu da 185€ Le porzioni sono medie ( Forse un po’ troppo scarso il tortello che 2 sono un po’ pochi visto pure quanto so boni!) La carne alla griglia ottima Per mio gusto personale non lo rifarei perché i crudi non mi sono particolarmente piaciuti in quanto la carne risulta troppo grassa e poco saporita ( essendo abituata a chianine o carni molto saporose!) ma è un gusto personale perché il prodotto si sente che è di qualità Tornerei a provare altre carni Unica pecca se devo proprio trovare un neo Ho prenotato circa un mese prima e ho fatto attenzione in quanto il mio compagno è allergico al formaggio e mi aspettavo in un mese che riuscissero a comporre un menu per questa particolare esigenza ma così non è stato, ci siamo limitati a togliere i formaggi dalla tartare e dagli gnocchi ( così che quest ultimi erano in bianco!) Solo che io non sono intollerante ma essendo il menù per 2 mi sono trovata a dover mangiare pure io senza formaggi ( a me piacciono molto) Onestamente questa cosa un po’ mi ha fatto rimanere perché in ogni modo io ti sto pagando un menù 185€ ( escluse bevande!) e credo che un po’ più di attenzione ci sarebbe voluta Alla mia richiesta di avere le salse mi è stato portato un ciotolino a parte con un po’ di salsa; Ecco questa è una cosa che a mente poi fredda mi è dispiaciuta perché appunto mi sono fatta 400km per venire, ho prenotato un mese prima avrei gradito da parte del personale almeno di distinguere i piatti e non dovermi trovare a mangiare gli gnocchi in bianco! Però per il complesso devo giudicare positivamente in quanto siamo stati bene ed i prodotti sono eccellenti
07/01/2025: The beauty of this tavern is the variety of dishes. Different side dishes compared to the area and an impressive variety of meat. Unfortunately, not eating red meat, we opted for rabbit and cockerel, both too dry, especially the rabbit. The side dishes/second courses are very tasty. We had fried porcini mushrooms and fried sage, both of which I have never eaten fried. The first ones are good but after a while they get boring, I imagine due to the difference in consistency. Sage, I loved it. Finally, a portion of roast potatoes, nothing special. They use a very good local oil. We appreciated it so much. The prices are not typical of a tavern, a little high. Pleasant service. An extremely nice and capable lady served us. The atmosphere is rustic but not too much. In my opinion it would be better to remove the neon and use warmer lights. Review made after 3 months: I stayed at this restaurant because I wanted to give it a second chance. I liked it even more. Now the porcini mushrooms are in season, I found them perfect. They were delicious, very fresh. In fact, I then had a pumpkin soup with porcini mushrooms, simple as I like it, tasty and excellent. Courgette flan with parmesan fondue, delicate and very good. Good desserts. The chocolate cake with pears was very good, but you couldn't taste the rum and the crème anglaise needs improvement. Pistachio cream good, but really too sweet, it tastes a lot like white chocolate. I will go back again and again and again 😉
8,5
1163
Recensioni

Ristorante da Padellina

04/02/2025: We come from the land south of the rising sun. Best meal from our trip in Italy. 1) The waiter was friendly, warm and funny. He recommended to order the roast beef, and as I tasted it, my mouth basically cried of joy. 2) whoever’s idea it was to add liqueur to gelato, and orange zest to chocolate cake, they deserve a statue in their name 3) the atmosphere was simply amazing
18/01/2025: Great experience, fantastic food and wine

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