The service was a bit of a mixed bag, especially given the large turnout. Despite this, the dishes came out well-prepared, on time, and without any errors.
Daniela Moscato
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27 Luglio 2025
10,0
I tried the pizza. It was good. But above all, the staff was very friendly.
Giuseppe Infotica
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27 Luglio 2025
10,0
pizza isn't as good as it used to be
FILIPPO MAIDA
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27 Luglio 2025
6,0
I had a great dinner, with excellent ingredients. I especially enjoyed the pizza and salad.
Recommended 😊
Marco Bella
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24 Luglio 2025
8,0
Below my expectations after reading the reviews, especially the appetizer, which was particularly poor (anyone who calls the stuff they serve bruschetta has never eaten it). The service wasn't brilliant, but they welcomed our dog without a problem, and he remained calm and pampered the entire evening. I didn't mind the pizza (I chose Russello flour, and the difference in flavor was noticeable compared to the regular one), it was XXL, and I also enjoyed the dessert. I was satisfied with the bill.
Alessandro Iacopini
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21 Luglio 2025
6,0
Lunch for four.
We had a decent-quality charcuterie and cheese platter, a slightly undercooked first course, and a meat-based second course that was modest but acceptable.
Raw baked potatoes.
Emanuele Sapienza
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20 Luglio 2025
6,0
I've been wanting to go there for a long time. I regret not having been there before. Great food (especially the bruschetta), friendly waiters, quiet place away from the summer heat.
Piero Mammino
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06 Luglio 2025
10,0
My first compliment goes to the service guys, always attentive, helpful and very kind, they have always fulfilled every request with kindness and speed. Place with the pleasantness of a fresh climate where in the city you can't even breathe, Convenient parking. FOOD: Excellent first courses, casarecci alla boscaiola and pistachio delights, amazing pizzas with a very light and tasty dough with excellent quality toppings. Steaks and various cuts of meat very inviting and succulent. We also had as an appetizer potatoes with fondue and crispy speck curls, superlative. Wide choice of desserts with exquisite cakes and tiramisu. Compliments to everyone, from the chef, to the pizza chef, to the waiters, up to the owners. Thank you for the exquisite experience.
GUINNESS VULCANICO
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04 Luglio 2025
10,0
C'era poca gente e siamo stati accolti da un cameriere giovanissimo ed anche molto gentile e professionale. Le portate erano buone e sono arrivate senza che aspettassimo tanto. Andando oltre, anche i servizi igienici erano puliti e forniti di tutto . Unico appunto che costa una stella è che, dentro una portata, ho trovato un pelo. Chiamato il cameriere, ( non era quello giovanissimo bensì uno di una certa età ) costui ha annuito e non ha chiesto assolutamente scusa per l'inconveniente né tantomeno un semplice " mi spiace". Personalmente non mi creo problemi per un pelo e non pretendevo sconti o altro ma hanno trattato la cosa come se non esistesse. Lo stesso all'uscita, nessuno si è degnato di salutare . Praticamente il ragazzino cameriere è stato di gran lunga il miglior lavoratore.
P.S. Mia sorelle che lavora nel ramo negli USA ha detto che si sarebbero scusati, avrebbero cambiato il piatto e non lo avrebbero fatto pagare .... Mondi diversi ...
tonio5758
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07 Aprile 2025
8,0
Conosciuto per caso , una terrazza top per le serate d'estate servizio e cordialità dei proprietari...si può spaziare dalla pizza al ristorante e i piatti ai funghi sono top.
LUTI02
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02 Marzo 2025
10,0