Always a guarantee - impeccable quality of food and service, highly recommended 🥳
Chiara Bertucco
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10 Febbraio 2025
10,0
I was looking for a restaurant to offer a special experience to my mother for her birthday. What can I say, it has become one of his favorite restaurants. I won't dwell on describing the food but I would like to mention the raw gurnard with Chinese mandarin, a particular combination that I have never tried before, as well as other things present in the complete starter. I didn't give my all to the service because it wasn't impeccable, however a positive note was the kindness and courtesy of the waiter in accepting my clarifications. I will definitely come back.
Antonio FRACCASTORO
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30 Dicembre 2024
10,0
Crudi e antipasti di pesce: tradizione e innovazione. E anche i primi, lo spaghettone con i gamberi e il peperoncino, molto buono. La carta dei vini precisa e con ottimi vini locali. Servizio e atmosfera impeccabile.
Antonio P
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03 Dicembre 2024
10,0
Nice place, poor choice of red wines (only two), discreet service, response to telephone reservation to the owner's self-styled brother (chef), snooty and rude. 11.30pm on 25 October 2024. To be avoided.
Antonio Garofalo
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26 Ottobre 2024
6,0
Sono stata in questo locale per una cena di lavoro con menu’ concordato. Il locale è classico, piuttosto anonimo.
La qualità dei piatti e delle materie prime e’ molto buona, ma la modalità del servizio rischia di rovinare tutto. I tempi tra una portata e l’altra ed anche tra il primo e l’ultimo commensale servito sono stati biblici, nonostante il locale fosse semivuoto e il menù uguale per tutti e concordato in precedenza.
Gli antipasti sono stati un vero e proprio stillicidio, gli assaggini dei 4 antipasti sono stati portati uno alla volta e a grande distanza, in dosi micro e da condividere per 2.
Anche il risultato estetico non ne ha giovato, ci siamo ritrovati con 2 sparuti pesciolini sperduti in un grande piatto.
Abbiamo dovuto aspettare le 23 per toglierci la fame con il primo, mentre il secondo piatto non è stato mangiato perché a quel punto era troppo tardi.
Il mio consiglio è di servire tutti gli antipasti insieme, in un unico piatto, (senza condivisione) anche perché nel complesso sono abbondanti buoni e soddisfacenti, al contrario mangiando un bocconcino ogni mezz’ora non ci si sazia.
Molto deludente concludere la cena con un sorbetto da bere, un dolce più strutturato sarebbe stato più gradito.
Un altro dettaglio, visto il livello del ristorante, sarebbe stato bello avere il menù stampato o anche “raccontato” ad inizio cena visto che gli ospiti non ne erano a conoscenza.
Peccato, perché era tutto buono.
Agata969
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18 Ottobre 2024
6,0
Everything in this restaurant is absolutely fantastic, food is fresh, delicious, taste is from another universe. Swordfish or Monkfish, you will be always satisfied. Family restaurant, where everyone knows, what they are doing! Love this place, when we will be in Pescara, this is the place, where I want to eat again and again!!! Love it!
Jiří Hroch
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25 Settembre 2024
10,0
I don’t understand, why this family restaurant has low reviews. We were here 2 times in September 24 and it was fantastic experience. 😍 They have every day new menu with fresh fish. Amazing wines and food. We had the BEST tiramisu in our lives. All people was really nice. I dare to say that we have too much experiences with restaurants and this restaurant we need to recommend. ❤️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Our favourite restaurant in Pescara.
Viktorie Peterová
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25 Settembre 2024
10,0