Friendly, patient, and courteous service (an increasingly rare quality).
The strozzapreti are very good.
ivan perin
.
23 Settembre 2025
10,0
They have a mean scrugni truffle butter
Abdullrahman Dakhyel
.
23 Settembre 2025
10,0
Super nice location, but I had a salad with frozen porcini mushrooms, which the kitchen said were just in the fridge. Other guests waited a very long time for their food.
Elfe
.
04 Settembre 2025
6,0
Pork with honey, fruit, and beer is a must-try, as are the first courses. A delight for the palate!
Barbara Marchesi
.
03 Settembre 2025
10,0
Delicious and plentiful food, friendly staff, and a truly characteristic location.
Marco Boatto
.
29 Agosto 2025
10,0
Excellent but speed of service needs improvement
Dario Corti
.
25 Agosto 2025
8,0
A lovely place in the heart of Urbino. I've eaten here several times, outside for lunch and dinner.
The appetizers and first courses are good. They also make excellent pizza in the evening.
I recommend the Capricciosa pizza, delicious.
Friendly staff, quick service.
Well done everyone.
Iole from Rome 🌺
Iole Trombetta
.
20 Agosto 2025
10,0
Very beautiful and relaxing location, slow service dictated by the kitchen. Waiting times are a bit long. Good food, nothing special.
Giulia Veracini
.
18 Agosto 2025
6,0
A lovely terrace in the center of Urbino, sheltered from the summer heat. The appetizer and first course, pappardelle del duca, were delicious. Service was prompt.
Anna “AnZi” Z.
.
17 Agosto 2025
8,0
Pur perplessi da recensioni controverse, abbiamo deciso di provare questo ristorante, segnalato in Piazza Risorgimento ma un po' appartato rispetto al caos turistico della piazza stessa (e con un gradevole giardino interno, il che in una bella giornata di primavera non guasta). Ordino tagliatelle burro e tartufo. Perfette.. Cotte al punto giusto! E non so perché, ma già immagino disfide di Barletta fra nordisti della pasta scotta e sudisti della pasta al dente! 🤣 E la mia (ri)scoperta culinaria, da maremmano trapiantato a Pisa che ritrova, fra Marche e Romagna, tanti sapori della sua terra natia, continua con una spettacolare faraona con tartufo e aroma d'arancia, della quale ho divorato anche la pelle. E da lunedì bagno di lecitina! Ma per il momento che goduria.. e le calorie per "affrontare" le meraviglie di Palazzo Ducale sono state assicurate!
Gabriele B
.
02 Maggio 2025
8,0