We had a great time, not well
We have decided to return and we will do so soon.. Best regards
Nino Turano
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29 Gennaio 2025
10,0
Between greenery and nature, a welcoming rustic place. I ate the panigacci, excellent cured meats and good cheese!
Ample parking!
Federica Tortora
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19 Gennaio 2025
8,0
Servizio veloce ottimi primi piatyi
Emanuela Fanti
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17 Gennaio 2025
10,0
It was so much fun eating ligurian panigacci with crudities and cheese. Whether it was prosciutto, salami, pancetta, or gorgonzola, a homely feeling came back to me as I was spreading them or putting them into the bread. Let's not even talk about that insane tiramisu, I was blown away.
The waiter was talkative and funny, especially when he knew we were multilingual, so he would swing between languages at each serving.
joe
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16 Gennaio 2025
10,0
One of my favorite restaurants, the owners are always very kind, if you want to eat good grilled meat but above all excellent panigacci there is no more recommended place😋
Gaspare Giacalone
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14 Gennaio 2025
10,0
We chose this restaurant for Epiphany lunch and it was an excellent discovery.
Attentive, precise and courteous service, generous portions and flavors of the past, spectacular first courses, excellent panigacci.
We will definitely be back!
Davide Scuttari
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06 Gennaio 2025
10,0
We came on the evening of January 1, 2025 to this place with friends. A super smiling Nicole welcomed us. The girl suggested typical dishes (panigacci) and not only, helping us with portions and quantities. I can only mention the first courses which are P E N O M E N A L I. Homemade pasta, beautiful full ravioli and succulent and tasty sauces. We concluded with a sublime tiramisu, always suggested by the excellent Nicole. We had a great time and highly recommend it.
Sonia Sciascia
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01 Gennaio 2025
10,0
Siamo venuti la sera del 1 Gennaio 2025 in questo locale con amici. Ci ha accolto una super sorridente Nicole. La ragazza ci ha suggerito piatti tipici (panigacci) e non solo aiutandoci anche con le porzioni e le quantità. Non posso che menzionare i primi piatti che sono F E N O M E N A L I. Pasta fatta in casa, ravioli belli pieni e sughi succulenti e saporiti. Abbiamo concluso con un tiramisù sublime e sempre suggerito dall’ottima Nicole. Siamo stati benissimo e ve lo consigliamo vivamente.
Sonia S
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01 Gennaio 2025
10,0
simple environment
the dishes are good, prepared with care
the service is good
the price is adequate, it is worth a visit
Luigi Vittori
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26 Dicembre 2024
8,0
Sono piu' di 10 anni che andiamo a cena al vecchio mulino e solo adesso mi sono resa conto di non aver mai scritto una recensione. Non mi sento di consigliare un piatto invece che un altro perché qui e' tutto squisito!!! Dai panigacci alla carne e' tutto delizioso, menzione speciale per i ravioli al ragù, il piatto preferito di mia figlia.
Arianna, Nicole e il resto dello staff riescono a farti sentire sempre a casa.
Grazie di cuore da Giusy, Gianluca e Sofia.
Giusy
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15 Settembre 2024
10,0