The food was good and plentiful, but not overly elaborate. The service was very friendly.
Alessandro (Xander_Tommy)
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21 Luglio 2025
6,0
Everything is excellent, you have to book in advance
Giorgio Cappello
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12 Luglio 2025
10,0
Excellent restaurant. I'm not giving it 5 stars only because I've been going there for many years and... 10 years ago the price was lower than it is now. I understand that maintaining high quality comes at a cost, but they managed it before...
Recommended for anyone who wants to enjoy excellent fish 🐟 🐠
Nino-io
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08 Luglio 2025
8,0
*"A true pearl of taste! The Il Sakalleo restaurant is a guarantee: very fresh fish, carefully prepared and tasty dishes, impeccable service. Everything was excellent! A special thanks to Giada, attentive, smiling and always available, who made our experience even more pleasant. Kindness, quality and passion can be felt in every detail. Highly recommended! A heartfelt thanks to all the staff!"*
Barbara Gulino
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05 Luglio 2025
10,0
Great experience with fantastic fresh fish. We were 9 men and we had to stop at the primo as we were full. The owner or restaurant manager was very accommodating as well, as one of us did not like crudo fish, so she provided him with the cooked version.
Great experience, we will surely return!
Daniel Farrugia
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30 Giugno 2025
10,0
Very welcoming place, everyone is kind and professional, excellent food, a wide choice of wines and finally the friendliness and sweetness of the owner Giada
Jessica Longhi
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25 Giugno 2025
10,0
It’s a must. Make a reservation. Enjoy the fantastic seafood medley and the unbelievable hospitality in this apartment style restaurant experience.
Jason Leivenberg
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29 Maggio 2025
10,0
Nice place, you eat well
The added value is certainly Giada .. undisputed champion of the restaurant.
Nicola Sesana
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28 Maggio 2025
10,0
Refined dishes, excellent quality
Massimo licopodio
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25 Maggio 2025
10,0
Sakaleo – La Magia del Mare a Tavola
Ci sono luoghi che non si visitano soltanto: si vivono. Sakaleo, a Scoglitti, è uno di questi. Una settimana fa, insieme ai miei fratelli di avventura dei Saturday Bike Fever, siamo approdati qui, spinti dal desiderio di qualcosa di speciale. E lo abbiamo trovato.
Giadda, la padrona di casa, ha il dono raro di farti sentire subito al posto giusto. Accolta da un gruppo che lavora in perfetta armonia, la sua visione ha dato vita a un’esperienza culinaria che va oltre il semplice mangiare: qui si celebra l’arte delle crudità di mare, in tutta la loro essenza.
Ogni piatto che ci è stato servito era un inno alla freschezza, alla qualità, alla bellezza. Il crudo? Semplicemente impeccabile. Dal primo assaggio all’ultimo brindisi, ci siamo sentiti coccolati e sorpresi, come se il mare stesso si fosse seduto a tavola con noi.
Il Sakalleo è uno di quei posti dove torni volentieri, perché sai che ogni volta troverai la stessa magia, la stessa cura, la stessa eccellenza. E anche qualcosa di più.
Consigliarlo è il minimo. Giadda e il suo staff hanno trovato la formula perfetta: rispetto per la materia prima, attenzione al cliente, e un’atmosfera che ti resta dentro.
A presto, Sakalleo. Perché un’esperienza così non si dimentica.
Emiliano
e i fratelli del Saturday Bike Fever
Emiliano Lucky Traveler
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23 Marzo 2025
8,0