A very welcoming restaurant in the center of Gallarate. Nice environment, excellent service: very friendly and knowledgeable staff.
The aperitif with cured meats and fried mini gnocchi was appreciated.
Dinner with some notes: fillet requested medium rare but arrived rare (even more than rare). While the horse rib requested rare is perfectly cooked. The Bourguignonne snails are good: I would suggest a little more sauce. Good cut with all the classic ingredients.
Grilled calamari not exactly well executed.
The first course of tagliolini was good.
Wine list not very extensive but valid in terms of level of proposals
Very honest prices.
Sergio Crespi
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09 Aprile 2025
Small restaurant, but very good quality.
The wines were also great!
Advise. Great location and really good food
Andrea Petrelli
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26 Marzo 2025
Only ate the elephant ear, good. I will definitely go back to try other dishes.
Daniele Marta
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21 Marzo 2025
It was a nice discovery. Intimate room, present and attentive staff with a welcome from the chef after we were seated. We started with a prosecco and appetizers on the house. As an appetizer, a platter with various cold cuts, cheese, pear, walnuts, pickled onions, breasts and Burgundy-style snails. We continue with the elephant earring with a side dish of potatoes accompanied by a glass of red wine. Could we have stopped? Certainly not, in fact we take a tasty Catalan cream and an ice cream with chopped nougat. Now we are packed so we pay while we are offered a homemade liqueur. A beautiful evening.
Angy Lippolis
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20 Marzo 2025
Trattoria molto carina, piccola e accogliente. Personale gentile e molto cordiale. Ci è stato offerto un calice di prosecco e un piccolo antipasto. Abbiamo scelto una portata di antipasti e un primo a testa, poi dolce caffè e bottiglia di vino. Tutto molto buono e conto nella norma. Se proprio devo esprimere una critica i primi erano un po’ scarsi come quantità. Comunque da provare e tornare
robertodeca
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12 Marzo 2025
Cibo ottimo, materie prime di qualità, tutti i piatti provati erano eccezionali. Al sabato sera, per chi apprezza questo piatti, c’è anche il carrello con i bolliti misti. L’ha preso una persona sul nostro tavolo e ha detto che la carne era veramente eccellente. Il risotto nella forma della toma è divino! La classica “uregia d’elefant” ottima. Locale molto carino, personale professionale, gentile, simpatico. A fine serata ho parlato un attimo con il titolare una persona veramente gentile e molto umile. Ci è piaciuto così tanto che abbiamo già prenotato per un’altra serata. Complimenti! Da provare assolutamente
La Food Blogger del Lago Maggiore
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02 Marzo 2025
Very welcoming place, friendly staff, great prices, we had a great time, I recommend it
Loredana Crippa
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21 Febbraio 2025
Excellent dishes, competitive prices, very kind staff, beautiful place
Silvio Brazzorotto
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21 Febbraio 2025
Always a guarantee. Excellent quality, good choice of wines and reasonable prices. I always come back willingly. Well done guys 👏👏👏
Billy The Kid
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18 Febbraio 2025