Carbonara for all tastes. A restaurant that caters to all dietary needs, offering a wide range of options. A casual atmosphere.
Lucrezia Scrivanti
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23 Agosto 2025
10,0
The best carbonara I've had! Fair prices and excellent (and fast) service although the restaurant was full. They are also dog friendly.
Ivan Kardum
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22 Agosto 2025
10,0
Everything was perfect, including the gluten-free carbonara pasta, which was delicious and came in generous portions! We'll definitely be back.
Blerina Shehi
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18 Agosto 2025
10,0
It is mandatory to eat carbonara in three sizes S/M/L normal or with mushrooms or with truffle
daniele giombi
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16 Agosto 2025
10,0
What can I say? I've been going there for years. Excellent restaurant and food, especially my favorite, the truffle carbonara. 😋😋
Luca Bravi
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11 Agosto 2025
10,0
The carbonara is a must-try for this unsurpassed UNESCO heritage site. The owner and staff are very kind, helpful, and professional. The quality-price ratio is excellent. I highly recommend it.
Antonio Pilati
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10 Agosto 2025
10,0
Poggio's carbonara is amazing! Lorenzo is a veritable volcano of ideas, both in his carbonara variations and in his excellent digestive liqueur. He also produces aromas that are a sensory experience recognized around the world! All in a restaurant that has maintained its roots and lovingly represents the region and local tradition.
sauro Bornaccioni
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09 Agosto 2025
10,0
A truly interesting place, good and plentiful food, super staff and owners. An experience to repeat.
Villiam
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30 Luglio 2025
10,0
Durante un mio viaggio in bicicletta, mi sono presentato senza prenotazione ma senza farmi alcun problema mi sono fatto apparecchiare all’esterno anche se non era una bellissima giornata. La signora si è dimostrata molto disponibile alle mie richieste pur di non dirmi di no in quanto il locale era strapieno. Il personale gentilissimo, la carbonara TOP , una tappa obbligatoria x chi passa da Cagli .
COPPERFIELD64
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28 Aprile 2025
10,0
Che dire, carbonara fantastica. Poi se vi piacciono i funghi, ve la consiglio, strepitosa. Fotunatame abbiamo preso la 150 gr. perché dopo un abbondante antipasto formaggio e salumi, che ne valsa la pena, finire la carbonara, è stato possibile solo perché buonissima, era molto abbondante. La carbonara marchigiana è con la pancetta, che io preferisco, con il guanciale la trovate a Roma.
Ugo P
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31 Marzo 2025
10,0