Exquisite dishes, impeccable service. I recommend everyone to go there
Manie Casa
.
13 Marzo 2025
Kindness, courtesy and a plate of spaghetti with sea urchins that was out of this world. I was in a hurry, but when it happens to me,
I'll stop and give it the right attention!
giacomo erminio murru
.
24 Febbraio 2025
As a Cagliari native, I say that it is our point of reference despite the wide range of restaurants and restaurants in the city (be careful that many overly "touristy" restaurants and trattorias deceptively offer things like Argentinian prawns instead of Mediterranean red......) .
I can say that to our taste it is a safe haven, consistency of quality and truly excellent price/food ratio.
We happened to ask for off-menu items for special occasions....unbeatable even on non-standard items.
alessandro serci
.
10 Gennaio 2025
Di questo ristorante non si può certo parlar male. A parte il tentativo di venderci qualche antipasto in più di quanto fosse sufficiente (volevamo 2 antipasti misti di mare -ciascuno per minimo due persone- in sei e il gestore continuava a insistere per portarcene 3), il resto è filato tutto liscio. I misti di mare erano buoni (ben cotto il polpo con patate anche se con un goccio di aceto in eccesso, ottimo il tonno con la cipolla cruda, le cozze, in bianco, buone, i moscardini niente di speciale), sui piatti principali, invece, c’è stata qualche sbavatura. Il tonno alla griglia con carciofi crudi sopra era evidentemente troppo cotto - forse perché la fetta di tonno era troppo sottile -, il calamaro grigliato, buono, e’ arrivato nel piatto solo soletto e la spigola in umido ben eseguita ma le mancava la spinta di sapore. I raviolini fritti erano ottimi, buona anche la seadas. Carta dei vini nella media come disponibilità, forse leggermente eccessivi i ricarichi. Prezzo a testa € 56,00.
Wanderer326373
.
23 Dicembre 2024
This is a classy quiet place for fresh seafood done Sardinian style. Fairly priced. Had fresh tuna that almost melted in your mouth but had a nice sear. Pasta with artichokes and clam. Deep fried octopus had a faint sweetness bc of freshness.
Alan Chun
.
23 Novembre 2024
Fresh and tasty food- typical Sardinia dishes- home made and lovely service well located
Fernanda “Fashiononandoff” Garbarini
.
25 Ottobre 2024
My favorite seafood restaurant, quality of the raw materials, skill of the kitchen and courtesy of the service are their real strength. I can't say enough good things about it. In my opinion the best place to eat in the Marina district.
simone mereu
.
19 Ottobre 2024
Tuvimos una cena en grupo grande de una vuelta en bicicleta. Éramos 17 de nosotros, incluyendo unos pocos vegetarianos. Con el fin de reducir los residuos y acelerar el servicio, todos preseleccionamos nuestros aperitivos, pastas y platos fuertes. El desierto eran las maradas, una especialidad sarda.
La sopa de mejillones estaba muy buena, así como el aperitivo de calabacín enrollado. El plato principal de pescado estaba delicioso (un besugo entero servido con una ensalada). El plato de pasta era raviolis o culurgiones.
En general, la cocina era muy buena, todos proponiendo platos sardos, que era una gran manera de terminar nuestro recorrido.
Claude M
.
16 Ottobre 2024
The owners are extremely kind and available to please and meet customer requests.
The food is of excellent quality, as is the service. My fiancé and I highly recommend it.
Debora Murtas
.
10 Ottobre 2024
Everything was perfect! Very helpful stuff!