All very good.
Fast, friendly, right prices.
Advise
Marta De Venuto
.
30 Marzo 2024
10,0
Tuscan restaurant with typical dishes.
We had dinner with colleagues with whom we took various dishes and then shared and tasted more things
The starters include meatballs and lampredotto sushi (and the latter is the one we liked least)
First the tripe guitar. Very, very good
Secondly, the fried and acciygata sliced beef (I have never eaten like this and I must say it is excellent) and the peposo
The house wine is also good
I recommend booking. It was full even on a Tuesday
Giuseppe Sorrentino
.
25 Marzo 2024
8,0
Located in the small but characteristic piazza della passera, you can find authentic Forentina cuisine.
Starting from the appetizers to the dessert, the coccoli with pâté are exceptional, the best liver pâté I've ever eaten, but hands down!
In short, traditional lampredotto and ribollita is the right place to savor true Florentine cuisine, accompanied by excellent wines.
The guy in the room was very kind and friendly, super efficient, the owner was very pleasant, it was nice to have a chat with him.
Very good prices, we will definitely be back.
Reservation strongly recommended.
Ps: crazy chocolate cake, I would have eaten a whole one
Claudio Zacchetti
.
24 Marzo 2024
10,0
Everything delicious, excellent wine and spectacular dishes, very kind staff
Giacomo89R6
.
21 Marzo 2024
10,0
Show!!! From a Trapani resident on the move.... They know what they're doing!! Well done boys and girls
Daniele Sammartano
.
15 Marzo 2024
10,0
The Il Magazzino tavern offers everything you could ask for: exquisite traditional dishes, an excellent choice of wine, something for all budgets, and a friendly environment. Super recommended.
Francesco Zanatta
.
12 Marzo 2024
10,0
Very good restaurant, I've been there several times, revisited Florentine cuisine!!
Elena Zampelli
.
09 Marzo 2024
10,0
We returned to our friends Luca and Alessandro
Lots of hospitality and great cuisine. Wide choice of labels.
Must try lampredotto meatballs, lampredotto sushi. Thanks super recommended
Martina Calanchi
.
06 Marzo 2024
10,0
Per assicurarci dell’eccellente prima impressione, del pranzo, abbiamo deciso di ritornarci alla sera, confermandola pienamente. Bel l’ambiente, seppure ridotto nelle dimensioni. Sala curata con tavoli spaziosi ed un menu che, ovviamente strizza l’occhio alla trippa. Ma non solo!
Ottimi sia i primi che i secondi ed anche una buona scelta di etichette. Conto onesto.
Personale simpatico e servizio efficiente e corretto nei tempi. Bravi ragazzi !!!!!
Ulisse B
.
18 Febbraio 2024
10,0
Ieri sera si sono superati.
Torniamo sempre volentieri in questo ristorante essendo certi di stare bene, ma ieri sera le aspettative si sono superati. Eravamo in 4.
Antipasti: carpaccio di lingua, polpette di lampredotto, lingua fritta con salsa.
Consiglio di mangiarli in questo ordine perchè il carpaccio di lingua, morbida e tenera, ha un sapore meno deciso degli altri piatti. Polpette di lampredotto che si disfanno in bocca. La lingua fritta, una novità per noi, buonissima: da non fermarsi più, come le patatine: un pezzettino dopo l'altra.
Primi: Tagliolini del trippaio, gnocchi al cavolo nero e ravioli di lampredotto con salsa di cipolle. Ecco mi soffermo su questo ultimo piatto: una goduria per gli occhi e per il palato. Buonissimi e particolari: zuppetta impossibile sottrarsi.
Secondi: Lampredotto al rosmarino...lo abbiamo preso per gola perchè potevamo essere già sazi. 2 porzioni in 4: spolverato.
Dolci: anche questi da dividere. Dolce al cioccolato, caldo e soffice come una nuvola e budino alla farina di castagne: entrambi una dolce sinfonia.
Servizio professionae, dinamico e piacevole.
Bravi è di poco
Lorenzo Lucia G
.
17 Febbraio 2024
10,0