Beautiful. Elegant. Luxurious. Great food, even gluten free. Mainly fish-based menu. Very friendly staff. I loved it 😊
Mirella Fransci
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18 Maggio 2025
10,0
Rino , il titolare è di una simpatia unica , il personale di sala è perfetto ma andiamo al cibo !!!
Pesce , materia prima di altissimo livello e trattato come tale per in tutte le portate
Noi in 4 abbiamo preso crostacei di ogni tipo e genere , seppia polpo e tonno , sublimi poi i primi ti mandano in volo e i secondi parti per tre giri intorno a Marte !!!
Bravi e onesti
Davide C
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10 Maggio 2025
10,0
High level restaurant, the fish very tender and good.. we will return.
Griseld Henza
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22 Aprile 2025
10,0
Ate well. The appetizer au gratin was very good.
Francesco
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19 Aprile 2025
6,0
Un ristorante di alto livello, pulitissimo, accogliente e curato nei dettagli.. Materia prima di qualità eccellente, cucinata con passione e professionalità da Chef stellati. Servizio impeccabile e prezzi "onesti" per una vera esperienza culinaria. Top, top, top!!
Da ritornarci quanto prima!!
FrankLiccardo
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16 Aprile 2025
10,0
A starred restaurant 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 which has nothing to envy of the usual names, which now live on "income", from the province of Verona!! 10 & praise!!
Francesco Liccardo
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15 Aprile 2025
10,0
I must say that returning here after the exceptional experiences of the past makes it necessary to notify a change despite myself: They have improved even further!!!
marco bragantini
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11 Aprile 2025
10,0
Celebrated my birthday in this location, what can I say, everything was wonderful thanks to the always attentive staff, the dessert surprise was very welcome and will remain a beautiful memory thanks
Paola Meglioranzi
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08 Aprile 2025
10,0
I returned after 15 years, I had met him for a company dinner, the level remained very high indeed improved.
Fantastic culinary experience.
High quality raw materials.
And finally, 10 stars for the attention to gluten-free!!!
Top
Enzo Tortorici
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01 Aprile 2025
10,0
Excellent expertly cooked fish, not for everyone. I will definitely go back
Alberto Meneghini
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17 Marzo 2025
10,0