We were at a hotel right next door and found it very good! The friendly boss speaks a little French, the cod dishes are very good and the meat is good, the homemade chips are excellent
On the other hand, booked or arrive early, it’s not great!
Bertrand Coté
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17 Aprile 2025
10,0
Great ambience, indescribably delicious food with typical products from the region.
Inge I.
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07 Aprile 2025
10,0
Every plate was fantastic, full of flavour and beautifully cooked.
Elliott Cook
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07 Aprile 2025
10,0
Amazing place! Great recommendations and excellent taste! High quality food and service! Highly recommended.
Anna
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07 Aprile 2025
10,0
Enjoyed the truffle ravioli and lamb stew tremendously! Great service too!
Laura Itakura
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05 Aprile 2025
10,0
A cozy family style bistro. The steak ( medium rear) is very good. The pasta is hot enough.
Sharon Chang
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29 Marzo 2025
8,0
The best restaurant we tried in Matera, so much so that we returned a second time and regretted it when I tried others. Excellent quality food and extremely friendly staff. A beautiful memory that I will carry of Matera. Thank you with all my heart!
Nicola Att
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09 Marzo 2025
10,0
An intimate and welcoming place, it feels like you have always been there thanks to the attentive, fast service and a pleasant touch of friendliness. We ate an appetizer that alone could have constituted lunch and dinner! First tops (the crapiata... mouth-watering up to the nape of the neck). We will definitely be back to try other dishes. Well done, well done
Lucia Armeni
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16 Febbraio 2025
10,0
Cena al Cantuccio: locale raccolto e un solo altro tavolo oltre al nostro. Del resto è una domenica sera piovosa in bassa stagione. Le nostre scelte: ottime bruschette con pomodorini, stracciatella e peperone crusco; burratina in crosta con cime di rapa , ricottina con fichi e miele, ravioli ripieni di brasato con scaglie di tartufo, guancia di vitello brasata all’Aglianico su crema di fave, per finire creme brûlé con peperone crusco spezzettato. Tutto buono, rapporto qualità prezzo nella norma.
bau_
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06 Febbraio 2025
6,0
Ristorante ubicato in centro. Locale pulito, servizio veloce e menù vario. Abbiamo assaggiato piatti tipici materani, la crapiata ottima zuppa di antiche origini, lagane e cicerchie e per antipasto burratina croccante su letto di rape saltate, il tutto annaffiato da un buon Agliano delle cantine di Venosa. Non ho apprezzato l'idea di friggere la burrata, il ripiedo era ancora un po' freddo ed aveva perso totalmente la fantastica cremosita' che caratterizza l'interno di questo splendido latticino.
danicos
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16 Gennaio 2025
6,0