Always the top.
Customers since 1970, never a wrong evening....keep it up.
Roberto Franciosi
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20 Marzo 2025
10,0
Excellent quality and quantity of food. The boy who served us was hospitable, smiling and very helpful
Federico Vacirca
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03 Marzo 2025
10,0
Despite new management, nothing has changed in my opinion.
The food is a little scarce but decent. The price for the quantity of food is a bit high. For the service an extra person would be needed because there is only one girl who is good anyway because managing everything alone, taking orders and serving, works wonders. The biggest flaw in my opinion is that you leave with a smell of fried food, cooking etc. in the clothes you wear which you then have to leave outside the window before washing them.
Riso ai funghi porcini ottimo come la tagliata alla catalana. Personale gentile e disponibile.
Giorgio Colangeli
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26 Febbraio 2025
8,0
We returned to try the new management, excellent cold cuts platter in terms of quality/quantity
Cut
Castrated
Mixed grill
Nice portions here too
Fair prices
We over-ordered
We will return to dedicate ourselves to the first ones
Mauro Barbieri
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26 Febbraio 2025
8,0
Quality food, great service and friendly staff
Alessia Gallo
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19 Febbraio 2025
10,0
We ate really well without spending a lot of money. Highly recommended
Maurizio Marchi
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14 Gennaio 2025
10,0
After several people recommended it to me, I decided to try it and bring my family. Charming restaurant, a little crowded on a Saturday evening but the experience was fantastic. It is a restaurant that defines itself as Romagna but which does not disdain other sophisticated influences, such as courgette flowers with parmesan cream and black truffle and Tuscan Florentine steak. Truly regional and delicious were the tagliatelle with ragù, the mutton and the mixed grill with sliced meat. The cream ice cream with chestnuts in sweet red wine crowned a dinner fit for a king. Modest price for how much you ate and above all for the quality of the food.
andrea raspadori
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04 Gennaio 2025
10,0
Il locale esternamente non attira proprio tantissimo essendo dietro un distributore di benzina, ma appena entri e vedi un arredamento rustico e un'atmosfera che ti fa sentire come se fossi a casa, sai di essere nel posto giusto. Abbiamo scoperto questo ristorante grazie ad una mia amica di Imola che ci va' spesso e ci ha portati per pranzo, che dire i piatti sono abbondanti e buoni come la cucina delle nonne, impossibile riuscire a mangiare dall'antipasto al dolce quindi siamo stati costretti a fare una selezione: io ho mangiato il bis campanaccio con ravioli al ragù di castrato e pasta con salsiccia e funghi, non saprei dire quale mi sia piaciuto di più perchè erano entrambi squisiti, e per concludere in bellezza un cremoso al pistacchio con fragole e liquirizia, davvero buono e originale! Prezzi onesti, torneremo sicuramente per provare gli antipasti e la carne, vedendoli ai tavoli vicini erano parecchio invitanti!
Anna V
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28 Ottobre 2024
8,0
Si mangia molto bene alla romagnola , posto carino e informale , rustico , personale simpatico , ottimi cibi , consigliata la carne e le minestre
paolo m
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21 Ottobre 2024
10,0