Everything excellent, super fresh and fried on the spot.
The panzerotti were special, the clerk who served us before opening was kind.
Very pleasant place that offers Roman and southern Italian fried specialties: supplì, meatballs, montanare, vegetables and fish (but only on Fridays, as per tradition). Excellent fried food, light and freshly made. Not all the courses are at the same level, for example among the supplì the classic one is worth a lot, less so the one with amatriciana and cacio e pepe, but for a lunch or a snack it is truly more than recommended. The prices are average, ranging from supplì at €1.50 to artichokes at €5. Let's say that with €10/15 you can taste different courses and have a nice lunch. The restaurant only has three tables, seating 6 in total, so if you want to sit at peak times it is best to book. A round of applause for the impeccable cleanliness, which is increasingly rare in Rome!
Stefano fracchia
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14 Marzo 2024
8,0
Wide choice, of course the fried foods are a little heavy (as is right) but STRATOSPHERIC.
Carlo Petronio
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11 Marzo 2024
10,0
Crazy fried food, worth a visit if you are in Rome
Bruno Spiganti
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19 Febbraio 2024
8,0
Always a certainty. Always hot fried food cooked before your eyes. Fragrant, dry, succulent, delicious. Quality products, from typical Roman flavors to some seasonal "gems". Very clean, without any frying smell. 3 small tables available for eating in or taking away. Home delivery well taken care of, they arrive still hot. Average prices.
Andrea Pieri
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19 Febbraio 2024
10,0
He supplied good-natured things
Giorgia
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04 Febbraio 2024
10,0
Tasty and surprisingly light frying. The courtesy of the owners was much appreciated. Simply exceptional.
Alessandro Cossia
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03 Febbraio 2024
10,0
Visita veloce per provare il loro supplì che è citato in 4 delle 11 classifiche per il miglior supplì di Roma che abbiamo valutato. Il locale è storico e si trova a Ponte Milvio nel pieno della zona della movida radical chic romana, cosa che sicuramente contribuisce al suo successo. È un locale piccolo, senza grandi possibilità di consumazione in loco e che fa solo fritti, in po’ in tutte le salse. Noi abbiamo provato solo il supplì classico, che, anche se buono, forse non è così eccezionale rispetto alla qualità media romana. Un po’ per la taglia, piccola, un po’ per il ripieno che, seppur saporito, ci è parso un po’ asciutto. Buona la croccantezza, accettabile il prezzo per la zona. La nostra mozzarella non era filante e anche se fritto evidentemente da un po’ di tempo, lo stato in cui l’abbiamo trovata ci fa pensare che non sia mai arrivata a fusione completa. Verificheremo l’ipotesi in un prossimo assaggio.
Berno Foodoso
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02 Novembre 2023
8,0
L'idea piace, ma occhio agli scontrini ... non è scontato che li rilascino 😑
Elisa
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08 Ottobre 2023
6,0