Everything was super delicious and thanks to the owner for the attention provided, I will return soon
Angy Meneses
.
15 Agosto 2024
10,0
Excellent place, beautiful inside and welcoming outside in the dehor. Quick service and very professional waitresses, ready to give advice and curiosities about each dish. I can't help but recommend the octopus. I've never eaten something so good and I always get it wherever I find it on the menu. The other seafood dishes are also good, not at all heavy, with excellent combinations and delicious culinary choices.
Eros Rabino
.
11 Agosto 2024
10,0
Everything is perfect: the decoration of the place, the atmosphere, the welcome, the service, the dishes, the attention, the distinction. I have never eaten so well in my life. Well done!
Olivier Delange
.
08 Agosto 2024
10,0
A place, for those who are in Alba, that deserves to be visited. Excellent food, punctual and discreet service, a well-kept and welcoming internal and external environment. One certainty, we have been there 3 times in 3 different years and we always had the same impression. The fish cuisine is noteworthy, perhaps the best in the area.
matteo bianchi
.
03 Agosto 2024
10,0
Queste sera ci siamo voluti regalare questo strappo alla regola. Conoscevo il locale, abitando in zona, ma non c'ero mai stato.
Ottima scoperta, soprattutto sul pesce.
Piatti raffinati, curati.
Personale preparato, gentile e cortese.
Forse un po' d'attesa, ma ne vale la pena!
Alb-85
.
06 Luglio 2024
8,0
Excellent meals and service, the rice with raw shrimp: a delight and the Bomba, a succulent dessert. I can only highly recommend.
Sylviane Laget
.
15 Giugno 2024
10,0
Aperto il 18 febbraio 2020, prima erano a Beinette. In piazza il dehors, fruibile nella bella stagione, con 25 coperti, 24 nella prima sala, 15 nella seconda con la "Bottiglieria" e 10 nella saletta con un grande tavolo conviviale e con vista sulla cucina. Chef Davide; in sala il Patron Alessandro "Sandro" Catania, seguiti da Amal "Emi" e Maria, tutte le posate sostituite a ogni portata. Piacevole musica in sottofondo; il pranzo:
Vino:
- Franciacorta DOCG Rosè Brut az. Vezzoli Giuseppe.
Benvenuto della cucina:
- insalatina verde all'aneto con crema di limone alla marocchina.
Pane bianco maison; grissini di produzione artigianale.
ANTIPASTI:
- tartare di salmone selvaggio Sockeye e gamberi.
- salmone CBT con salsa di bufala e latte di cocco, aneto, ponzu e bietole bianche ai semi di senape.
PRIMI:
- spaghettone quadro del Pastificio Bossolasco con vongole e cicoria selvatica.
- cannelloni al forno con stracotto di polpo, besciamella di polpo, salsa ai datterini crudi.
DESSERT:
- la bomba (zabaione, gelato, caffè, pan di Spagna).
- pavlova (gelato allo yogurt, frutta fresca, litchis e meringa al pepe).
Caffè a chiudere.
La carta dei vini presenta 300 etichette, sistema Coravin per il servizio al calice. Non è previsto il menù degustazione; à la carte per "iniziare da condividere" ostriche a 5€/cad., prosciutto di gran culatta 16 mesi a 13€, acciughe impanate fritte a 20€; 4 antipasti da 15 a 20€; 3 crudi di mare da 19 a 30€; 5 primi da 16 a 20€; 5 secondi da 18 a 25€, "formaggi" a 13€; 10 dessert da 6 a 8€, "MiniNocciolino" a 3€. Ottima cucina e gentilezza in un ambiente caratteristico. A fine pranzo i nostri complimenti.
Pamapava
.
26 Maggio 2024
10,0
Superb restaurant! Incredibly tasty food. We received very good advice, and the wine cellar is great. The setting is beautiful! Congratulations to the whole team!
T S
.
21 Maggio 2024
10,0
Very nice place, well trained and very friendly staff. Truly very interesting, refined and excellently made dishes. Compliments!
mattia “Matt81” spadino
.
11 Maggio 2024
10,0
I’ve been visiting Italy for over 30 years and their Ricciutella Trafilata Maison pasta is in my top 10 pasta dishes of all time. Bravo. Their wine list is also spectacular and well priced. This is a MUST visit restaurant for lunch or dinner.
Brian Pasch
.
02 Maggio 2024
10,0