Historic place, very well-prepared food, worth it.
Mario Restaino
.
27 Giugno 2025
10,0
The place is very cozy and traditional, still maintained to this day, run by the founder's grandson (three generations). The dishes are tasty, the portions are just right for one person (not for sharing). NOTE: The €5 per person charge seems a bit steep, but I suppose it's higher because they give you a large plate of fried shrimp to share as a "welcome gift." It's not a budget-friendly restaurant, but I do recommend it for a try; it has good products, flavor, and service. 😋
I recommend trying the spaghetti trabaccolara and the spaghetti arselle e bottarga.
Mar Ignacia Novoa
.
26 Giugno 2025
8,0
Very welcoming environment. Very well-prepared and fresh fish dishes with very professional and kind staff. Top.
Costantino Franchini
.
25 Giugno 2025
8,0
It is a restaurant where the result is always guaranteed. Very fresh fish, good Viareggio cuisine, informal but well-kept environment, excellent service
Linda Badalacchi
.
14 Giugno 2025
10,0
A magnificent, historic restaurant. Impeccable and friendly service. Very fresh raw fish and dishes with very successful combinations, all of them! Thank you!
Florence Choral
.
12 Giugno 2025
10,0
Ristorante storico e sempre ottimo! Frequento questo ristorante sin da piccola con la mia famiglia e anche se la gestione è passata dal padre al figlio è sempre una certezza.
Pesce sempre freschissimo, antipasti caldi e freddi incredibili, sono infiniti e deliziosi, con abbinamenti inaspettati. L'altra sera abbiamo ordinato anche due primi, uno più buono dell'altro, tagliatelle fatte in casa al granchio e paccheri gamberi e zucchini. Anche i dolci sono ottimi, fatti in casa con un'ampia scelta. Il servizio è sempre attento e veloce benchè i tavoli siano sempre tutti occupati. Se volete prenotare rifatevi in tempo!! Per me è il posto del cuore, e quando voglio mangiare dell'ottimo pesce vado da Giorgio!
Donatella G
.
15 Maggio 2025
10,0
The service leaves something to be desired, the girl who serves is not very presentable and above all she seems to have no pleasure in carrying out her tasks.
I find the owner to be a bit careless, especially with customers I've never seen.
As far as the food is concerned, I would say it's good, they are certainly better prepared in the kitchen!
rosa capurso
.
05 Maggio 2025
6,0
I found myself very well: the quality of the raw materials is very high, the dishes are delicious and offer good value for money. However, what leads me to give 4 stars is the technique used in the kitchen: I would have liked a creamier risotto.
I also gave 4 stars for the service, which, although adequate, was not particularly exciting.
The wine list is excellent and demonstrates a deep knowledge of the sector.
Finally, the location is simply gorgeous: I was left speechless. Every corner of the restaurant is cared for and conveys the history that characterizes it.
Thomas Mugnaini
.
23 Aprile 2025
8,0
Impeccable cleaning service
Very good fish
paola paola
.
08 Aprile 2025
8,0
Erano anni che non venivo. L’ambiente è carino ed il personale gentile e veloce però è un ambiente estremamente rumoroso e la cucina mediocre. Abbiamo preso antipasti di mare caldo… materia prima mediocre e prezzo abbastanza alto o quantomeno paragonabile a prezzi che si trovano in ristoranti dove la materia prima è migliore (devo però ammettere che c’era anche un po’ di crudo che non era male). I primi piatti direi non degni di nota… insomma, non lo consiglierei per il cibo
Litta2007
.
04 Aprile 2025
6,0