Whatever you decide to take is a guarantee of goodness. Over the years I have had the opportunity to taste many of their fish dishes, such as the scialatielli allo scoglio, the seafood basket or the risotto fortino, then the meat that is always fresh and cooked properly, and also the pizzas, with a light and digestible and first choice ingredients. They really have a wide choice of menus, with always new and seasonal offerings, and they also come with very good recommendations for the wines. The staff is always friendly and professional and there is no shortage of the opportunity to have a nice, cheerful chat, which makes the experience even more pleasant. I also happened to go there with my little dog and they were the first to bring a bowl of water. Ah, don't forget about the desserts, like the creme brulee or the pastiera, the graffa and the ice cream fruits! But first ask for a mix of tastings. 😋 A welcoming and hospitable environment where you can go for any occasion: lunches and evenings with friends, family, birthdays or even for work.
Eukalipto Studio
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03 Febbraio 2025
10,0
Ideal place to enjoy Campania cuisine... in Reggio Emilia. Traditional Neapolitan dishes and excellent pizzas. Courteous staff. Good quality/price ratio.
Francesco Testa
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30 Gennaio 2025
8,0
I felt like I was returning to my Campania by eating here
Delicious products, generous portions and very kind and friendly staff
We will definitely be back to try their fish dishes and fried pizza!
The two of us had two starters, two first courses, two desserts, half a liter of wine and a water, spending 80 euros in total
Price quality more than correct, considering that especially the fried appetizer in my opinion can also be divided into 4 people
Special note because I was able to eat the snowflakes again after a long time
Super recommended!
Monica
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28 Gennaio 2025
10,0
Excellent, well-made old-style restaurant, run by really good people from Campania, good food, average prices, I haven't tried the pizza, but it looks tops!
simone pronestì
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23 Gennaio 2025
8,0
Very good pizza dough. Spent the right amount.
Daniel Gouveia Miranda Agnoli
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22 Gennaio 2025
8,0
Elegant and clean environment.
We ate some excellent fish
Impeccable service from Giuseppe Esposito.
We will definitely be back
Advised
paolo Pesaresi
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18 Gennaio 2025
10,0
Fantastic place, delicious fish and the waiter who served us (Giuseppe Esposito) super helpful and professional!! I highly recommend
silvia filippini
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18 Gennaio 2025
10,0
Starters a little subdued (cured meats), first and second courses of meat really excellent. We will be back!!
Danilo Curatolo
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15 Gennaio 2025
10,0
cena con amici, eravamo in 8. Abbiamo scelto questo locale perchè lo conoscevamo già soprattutto per le offerte di pesce e anche perchè uno dei pochissimi aperti di lunedì sera... infatti era pienissimo.
il menu' offre grande scelta per pesce, carne e pizze.
In 98 abbiamo preso di tutto, citerò solo quello che piu' ci è piaciuto e quello meno gradito.
Le ostriche discrete, purtroppo dopo aver provato 7 varietà spettacolari al mercato del pesce di copenaghen non riesco piu' ad apprezxzare molto quelle che si trovano in italia sia per pezzatura che per gusto. I moscardini con cozze e vongole ci sono piaciuti anche se li avrei preferiti piccanti. tra i primi spiccano sicuramente i tortelli di pesce buonissimi mentre i paccheri sono arrivati troppo indietro di cottura, praticamente inmangiabili. da notare che tutte le porzioni erano esagerate adeguate al prezzo che sicuramente si colloca nella fascia medio-alta. Fritto misto ottimo, pesce alla griglia buono, antipasti fritti misti buoni così come i filetti al balsamico. tutto buono ma niente di eccezionale, forse per il prezzo avrei preferito quantità minori ma cura maggiore nella preparazione.
mangiando in media un antipasto e un primo o un secondo a testa con una bottiglia di falanghina abbiamo speso 340euro
Corrado G
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14 Novembre 2024
8,0
Accoglienza gentile e disponibile, non avevamo
prenotato un sabato sera e ci hanno fatto sedere subito. Pizza napoletana con cornicione squisita e nel menú hanno una scelta molto
ampia, (fritta, tirata, mezzo metro, bianca etc…).
Prodotti italiani di alto livello quali ad esempio il Tartufo di Pizzo (Calabro) e altri dolci della costiera amalfitana.
Abbiamo visto passare antipasti di pesce, primi e secondi ed erano bellissimi, con porzioni abbondanti e una qualità eccellente.
agodosto
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02 Novembre 2024
10,0