Sabato pomeriggio di shopping bolognese, decidiamo di prenderci un aperitivo in questo locale prima di cena. A parte l’attesa infinita per un Moscow Mule e un Gin Tonic, a parte anche il prezzo (25 euro, ma considerando la location, via Altabella, ci sta), decisamente misere le 4 noccioline (contate forse 9) salate. Non dico di portare spaghetti cacio e pepe e tranci di pizza, bastava qualche grissino artigianale, una focaccia a dadini….hanno anche la cucina essendo un ristorante!!! Potrei ma non voglio. Niente di niente. Parafrasando una canzone (nella versione umoristica): “manco un salatino”. Tristassa.. avrei dato 2 pallini, il terzo lo do alla location decisamente bella, ma non ci tornerei.
SimPer73
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12 Marzo 2024
6,0
Great location, we came without reservation but the crew arranged something for us. Food is incredibly tasty.
Peter Verhoeven
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09 Marzo 2024
10,0
A beautiful, spacious and welcoming place furnished with great taste. Friendly and patient staff, dishes prepared with refined care and attention without leaving anything to chance. I can not wait to come back
Beatrice Ciaramella
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04 Marzo 2024
10,0
Very nice place, with lots of plants, furnishings, books... the color of the walls envelops you...
Good food, we took the half portions (5 or 6) which act as very abundant, particular and quality starters...then we no longer had room for a main course, but the dessert (the crust) was also wonderful and worth the price. worth taking!
Unfortunately the drink was disappointing... we may have been unlucky but the spritz didn't taste like anything (too much ice!!!!!!!) and I had to ask them to correct it (available to do so), even the glasses of red... bha!
In any case, a place I would return to, especially because in Bologna they now only eat platters and tagliatelle and finding a bit of good variety is rare!
Giulia Tassi
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25 Febbraio 2024
8,0
Different evening than usual? Fior di Sale is the right place! With cocktails created by a great bartender and nose from Bologna Salvatore Castiglione who together with Nicola Annis have created a bistro restaurant with an American bar where you can live an experience. Worth trying are the spirits refined in velvet jars on the palate, an excellent cocktail and wine list, and also an interesting bistro menu with excellent dishes to accompany your aperitif, dinner or after! Congratulations to the dining room staff and the brigade!
Paola Grasso della Rocca
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20 Febbraio 2024
10,0
I tried a drink left to rest in an amphora, based on mezcal and sangiovese: really special! A set of non-trivial flavors and textures.
Michele Toschi
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11 Febbraio 2024
10,0
Exceptional cocktails, I recommend the one with saffron gin which is an explosion of flavors and saffron is the protagonist.
Perfectly balanced drinks. Very kind staff ready to satisfy every request and answer any question.
Excellent raw materials and fair prices for the quality they have.
Giulia Annecchiarico
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03 Febbraio 2024
10,0
Cena tra colleghi. Locale molto carino, elegante, luci soffuse e un arredo completato da piante piuttosto originale.
Dall’antipasto al secondo i piatti hanno meritato un 10! Da provare la carne! Io pur non essendo particolarmente “carnivora” ho mangiato una tartare ed uno stinco di maiale che ancora ricordo! Le porzioni sono giuste, proprio per potersi godere a pieno la cena. Valida carta dei vini e personale gentile. E se è vero che la difficoltà sta nelle cose più semplici, vi dico che ho mangiato delle trofie al pomodoro che mi hanno fatto dire dopo tanto tempo di un piatto “super wow”
LelaParma
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01 Febbraio 2024
10,0
Rispetto agli standard bolognesi carta vini attenta a variare. Materie prime delle portate di qualità medio-alta e una certa attenzione alla preparazione dei piatti (panna cotta senza colla di pesce, tuorlo d'uovo crudo ad accomoagnare la tartare). Servizio molto attento a che le tempistiche della cena siano gradevoli all'ospite, qualità tedenzialmente abbandonata in questi tempi di over tourism. Prezzi alti e porzioni un po' limitate.
Michele Puppi
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30 Dicembre 2023
6,0
Ottimi cocktails e desserts in un ambiente tranquillo ed elegante
Teresa Mauriello
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17 Dicembre 2023
10,0