Very curious, I hope to come with Alle Tattoo
Patrizia Bosio
.
07 Gennaio 2025
10,0
Welcoming restaurant, friendly and helpful staff, wide choice of dishes including gluten-free ones
Elia Malagoli
.
02 Gennaio 2025
8,0
Very friendly staff
Excellent food
Fantastic venue
Can't wait to go back in spring ❤️
Ilaria Mastropaolo
.
30 Dicembre 2024
10,0
This place is a must visit if you are around. Can not recommend it enough. It is a short walk from the center of the city.
Atmosphere is calm and interior is really nice. Staff is nice and friendly and will take good care of you.
Food was delicious and tasty and we really enjoyed our time here.
Wine was perfectly paired with our meal. 👌
Anamarija Čavlović
.
28 Dicembre 2024
10,0
Tutto eccezionale … eravamo in 6 con due bimbi piccoli e i prodotti sono tutti fatti in casa con ingredienti biologici di altissima qualità . Una cucina semplice ma allo stesso tempo ricercata nell’abbinare i sapori ,possibilità per vegetariani vegani ma anche carne e pesce …..un ambiente accogliente e spazioso è una gentilezza e accoglienza rari !!!! Super consigliato
Alessandra
.
13 Dicembre 2024
10,0
I came to Bassano with a group of friends to see the Brassaï exhibition and we came across this restaurant. I have rarely eaten so well... all the dishes carefully prepared, a search for authentic flavors and knowing how to combine various flavours. Everything was excellent. There were 6 of us plus two children, we were all enthusiastic. Authentic kindness. Highly recommended!!!!!
Ale76
.
11 Dicembre 2024
10,0
A place with food done well. The place only offers products labeled as Organic. Beyond this, the flavor and preparation of the products were excellent.
Would I come back?
I'd love that.
Vitaliano Giannangeli
.
07 Dicembre 2024
10,0
From Nicola's greeting at the entrance we understood we were in the right place! Clean, tidy and warm environment. The sense of welcome and authenticity envelops you. It was my wife and I with our two children for lunch. Discreet and non-intrusive staff. Tasty dishes with quality raw materials. For my tagliatelle with osso bucco ragù (like a space shoe) I obviously extended my fork to my children's plates: remarkable cheese and pepper, but the fusilloni with vegetable charcoal and smoked Brenta trout will remain sculpted on my palate: delicate, graceful and non invasive...a real cuddle. Very good tiramisu, 85% dark chocolate ice cream and buckwheat shortcrust pastry: delicious.
Price a little above average for a family, but justified by the quality of the raw materials and the research and work to satisfy the taste. Well done!! Paolo & family
Paolo Pallottola
.
30 Novembre 2024
10,0
Excellent experience with gluten-free products
Loris Toia
.
03 Novembre 2024
8,0
Esteticamente un bel locale. Linee pulite, legno chiaro, matite al tavolo per colorare sulle tovagliette (di carta).
Cibo biologico, tutto fatto in casa, conservazione sottovuoto. Le aspettative erano alte, forse troppo.
Non voglio mettere in discussione la qualità dei prodotti né l' impegno nel fare i piatti, ma per noi non c'è stato nessun effetto "wow" nonostante l'artigianalita' e alcuni abbinamenti originali.
Inoltre, non ho assolutamente apprezzato il copione che viene "recitato":
All' arrivo: "Come stai?"
Al tavolo: "Prima di tutto noi siamo artigiani, il nostro cibo è biologico, tutto fatto in casa, bla bla bla" (ma secondo te non mi informo prima di prenotare in un ristorante?!)
Durante il servizio: un continuo rispondere "gentilissimi" a qualsiasi cosa, a qualsiasi frase.
Ho sentito ripetere le stesse identiche frasi per tutta la durata del mio pranzo, ad ogni cliente, ad ogni tavolo.
I prezzi non sono bassi e abbiamo pure scoperto di aver pagato il pane (che ci è stato portato al tavolo seppur avessimo detto di non volerlo).
gloria p
.
02 Novembre 2024
6,0