Informal restaurant by the river, ideal for enjoying excellent local fish. Well-finished and non-trivial dishes.
Relaxed atmosphere, attentive and courteous service. Perfect for a family lunch. Average prices
Lorenzo Castagnani
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20 Aprile 2025
On the Ostiense side of the Tiber there is a large shipyard with the storage of hundreds of boats, there is a restaurant that also serves as a bar, frequented both by boat crews and by those who like a quiet place, it also allows receptions with several dozen people to be hosted.
Alpha Quadro
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19 Aprile 2025
While you repair the boat you will find a bar with excellent sandwiches and dishes of the day. Well done Mrs Anna!
Giulio Mare
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21 Marzo 2025
Abbiamo pranzato qui di sabato per un compleanno con la famiglia il personale è molto cortese. I piatti che ho mangiato erano davvero ottimi. Soprattutto posso dire il miglior spaghetto con le vongole che abbia mai mangiato, cremoso e saporito
Marta C.
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25 Febbraio 2025
The place is really nice and well kept, the staff are very kind, the dishes are very good and beautiful to look at, absolutely recommended
Serpico Intelligence
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25 Febbraio 2025
We had lunch here on a Saturday for a birthday with the family and the staff were very friendly. The dishes I ate were really excellent. Above all I can say the best spaghetti with clams I have ever eaten, creamy and tasty
Marta C.
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25 Febbraio 2025
Ristorante fuori dal centro, ma per il quale vale la pena allungarsi...
Si trova all'interno di uno dei cantieri navali sul Tevere, il posto è molto carino e sicuramente non avrete problemi di parcheggio.
Il servizio è molto attento e curato, il cibo di qualità, ottimo pesce fresco e piatti piacevolmente "diversi" dai grani classici senza però inventarsi accostamenti troppo strani che possono non piacere... Il prezzo coerente con la qualità, forse un po' alto il prezzo della selezione di crudi rispetto alla quantità, ma è tutto ben descritto, quindi si sa quello che si ordina. Per il resto un ristorante dove vale la pena spendere 2 euro in più.. Consigliato
Andrea
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19 Febbraio 2025
Explosion of emotions
Lavinia and Federico certainly achieved what they had dreamed of. Together with Valerio they are innovating while respecting tradition and managing to affirm sustainability as a value. Come on guys, you are serving not only food but emotions ❤️
Stefano Ciufegni
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14 Febbraio 2025
Super recommendable restaurant, the daily menu is top quality-price
Malapecora r
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30 Gennaio 2025
Excellent lunch. Great attention to detail both in terms of dishes and service. Very good food and prices that I think are appropriate.
Lorenzo Pilosu
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28 Gennaio 2025