We returned after several years, the experience this time was disappointing. We took the tasting menu, with 8 courses, a few days later, I don't remember one.
Tasting of trattoria bread.
The bathroom needs more careful management, and in any case the lack of attention to detail is evident in everything, from a starred restaurant I expect more attention, care, passion.
The staff were friendly, but overall an unremarkable experience.
CP Pug
.
29 Dicembre 2024
6,0
It's a unique experience. You don't go to eat but to enjoy the flavours. The expectations were very high because I had already eaten in a starred restaurant (1) and if I have to be honest I expected more from a 2 star. But I can't say I didn't leave satisfied. Advise
Studio Indovina
.
27 Dicembre 2024
10,0
Impeccable service, food served at the perfect temperature and meticulously presented. Climax of citrus and savory flavors that end with a black pig at the pinnacle of the flavor of the chosen menu. Definitely worth trying this experience
Mario Mannino
.
23 Dicembre 2024
10,0
Very nice and also very good overall, only the speed of the service, menu served in quick succession (I wouldn't offer such a large menu at lunchtime, when everyone wants to take a "well-deserved" break) and the attention regarding wines, was unfortunately something average.
Nevertheless, of course, thank you very much 🙏🙏
Alois Neuschmid
.
02 Dicembre 2024
8,0
A unique experience.
True, authentic cuisine marked by the exceptional wisdom and mastery of Sultano.
It is a journey through places and memories, an amusement park of flavours, smells and textures.
The spirit of Sicily is well imprinted in every ingredient and preparation, the research behind it is evident in every course.
The service is impeccable, very attentive and prepared but light and almost informal, wanting to totally convey the spirit of the Duomo and putting the customer at the center but at ease straight away, almost feeling at home.
The environment is warm and welcoming, from the lights to the music to the always spot-on choices of the mise en place.
The prices are in line with the level in question (maybe even a little less in reality) but in any case, the experience you live is priceless.
Sergio Pasty Loggia
.
29 Novembre 2024
10,0
We love good food, but seldom visit a Michelin-restaurant. This time we had a good reason: 70th birthday. We expected a lot, but all our expectations were exceeded. Thank you Martha & co for making us feel so welcome. The food with all the special flavors (like blacktruffel-icecream) was excellent. Our special thanks for the candle!!! <3.
Kersti Airola
.
19 Novembre 2024
10,0
Siamo stati da poco in questo magnifico ristorante.. che dire una poesia.. servizio raffinato, ambiente super curato.. e cucina da 2 stelle Michelin.. non hanno sbagliato nulla.. tutto perfetto pazzesco il burro con il lievito alla griglia... i lievitati, e gli accoppiamenti..bravissimi sono stato davvero bene grazie mille per tutto Alessandro Mirabelli
Alex M
.
09 Novembre 2024
10,0
very welcoming and classy place, the staff is very welcoming and the food is delicious, in every dish you can distinguish all the flavours.
Ivan Bergamini
.
07 Novembre 2024
10,0
Very tasty and interesting flavor combinations. Worth a visit to understand the difference between cooking and culinary art. The service was impeccable. Contrary to popular belief, you can eat your fill in a restaurant of this level 👍😃.
Łukasz Tyszler
.
24 Ottobre 2024
10,0
Siamo stati da Ciccio Sultano questo Sabato e abbiamo deciso di optare per il menù pranzo, composto da 3 portate, a cui abbiamo poi aggiunto un piatto a scelta. L'esperienza è stata a dir poco sbalorditiva, sia per qualità, che per quantità, che per il prezzo davvero onesto per un ristorante 2 stelle Michelin di questo livello. Posso tranquillamente dire che si tratta di una delle esperienze culinarie più interessanti che ho avuto in un ristorante stellato. Lo Chef è uscito più volte in sala, i camerieri gentilissimi e il cibo cucinato ad arte. Come ho avuto modo di riferire allo chef qui ho mangiato il miglior tonno della mia vita, cucinato in maniera superba, si scioglieva in bocca... La cottura era particolare, non al sangue, ma ben cotto come si trattasse di un pezzo di carne arrosto. Lo stupore sta nella incredibile morbidezza al palato, vellutato e perfetto. Un piatto epocale. E mi sento di dire lo stesso per quanto riguarda il maialino dei nebrodi: semplicemente clamoroso. Trovare poi il caffè offerto in conto è stata una gran bella sorpresa. Non c'è sicuramente bisogno della mia recensione per chiarirlo, ma mi sembra importante ricordare, che l'avanguardia in cucina è una ottima cosa, (che personalmente amo, amo alcuni chef giovani che puntano molto alla acidità, alla fermentazione, a stupire con gusti insoliti.) ma saper ricreare la tradizione e portarla a questi livelli non è certo da meno. Anzi. e ovviamente non intendo offendere lo chef quando dico che si occupa di tradizione, in quanto se lo fa, lo fa in maniera decisamente originale e con uno stile che oserei dire unico. Spero quindi siano gradite le mie parole, anche se non sono certo io un critico culinario o giornalista, ma un semplice amante della buona cucina.
Sibacus
.
05 Settembre 2024
10,0