Well-kept place.
Tasting offered by the house.
Average food quality: good but I wasn't thrilled.
Too expensive:
- 1 appetizer
- 1 first course
- 1 second course
- 1 bottle of water
- 2 soft drinks
- 1 dessert
Total 112 euros
It seems excessive to me since I didn't order wine.
Location near the departure terminal but not on the promenade so nothing special.
Women's bathroom closed and consequently the men's bathroom used by both men and women.
Andrea Cannuni
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22 Giugno 2025
Avevo chiesto in giro un buon posto per mangiare bene. E mi hanno consigliato il Doppio Gusto. Effettivamente il consiglio è stato azzeccato. Buono l'ambiente, fine e curato. Ottimo ol servizio. Ma principalmente buono il cibo.
Purtroppo le cose buone si pagano....e quindi...non è per tutti.
ettorerusso
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06 Giugno 2025
Prices higher than the local average, justifiable for the new and well-kept lactation (a very beautiful place aesthetically) shame about the food, I can't say it was bad but I expected more (we took a raw fish, a tartare, two first courses and two glasses of wine and we spent €150). The fish was fresh but tasteless apart from the prawns and scampi which were excellent, the first courses were good but the pasta was too undercooked. Suitable if you want to have a more elegant dinner than usual but nothing special.
viola lucchetti
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03 Giugno 2025
A must-see when we are in the area, even if it would be worth the trip in itself. Service, courtesy and above all excellent food quality. Congratulations 👏👏👏
Michele Cristofoletti
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29 Maggio 2025
Without ifs or buts the best restaurant in Milazzo and the surrounding area, for every visit for me this unique place represents a fixed stop, and with the recent updates there has been a further improvement, truly my compliments to all the staff, starting from the waiters and ending with the owner... what a show!!
Andrea Gatti
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07 Maggio 2025
Elegant environment, equal clientele, food up to par, somewhat brisk female service, 'open' male service, note the pleasant welcome upon arrival by the friendly and professional manager
Valter Ielacqua
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26 Aprile 2025
Ho atteso un paio di mesi prima di scrivere 1uesta recensione. Finalmente dopo i lunghi lavori di restyling domenica ho potuto ritrovare Renato e tutto il suo staff.
Per la prima volta portavo degli amici e la scommessa era: se trovavano un piatto deludente avrei pagato la colazione per tutto il mese. Ovviamente ho vinto la scommessa.
Locale caldo e accogliente, il personale ti mette subito a tuo agio. Attenti ad ogni piccolo particolare. Come al solito Renato riesce subito a capire il livello di appetito (soffro di fame atavica) e i tuoi gusti. Noi abbiamo lasciato a lui carta bianca. Dagli antipasti crudi ai caldi un tripudio di freschezza e bontà. Il bis di primi fantastico, condimento superiore alla grammatura della pasta, spettacolo. Infine chiusura degna con i loro dolci.
Non pensate di trovare prezzi economici, il conto è commisurato a quello che si mangia e alla bontà della materia prima.
Grazie Renato e complimenti a tutto lo staff.
dangeloalex
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15 Aprile 2025
We go to Renato's restaurant, strongly recommended by a friend. I have nothing to say, the best pasta with fish I have ever eaten. All it lacks is a Michelin star in my opinion. Thanks for the experience
Samuele Zaccone
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26 Gennaio 2025
Restaurant in the port area of Milazzo. Despite the location in a busy area, once you enter it seems like you are in another place. Nice environment and attentive and kind service.
We chose a tasting starter with raw and cooked options. Very good and adequate portions to share with a second person.
First courses also delicious and finally fresh desserts.
Even if the price is a little above average, it is among the top 3 fish restaurants in Milazzo in my opinion. Super recommended.
Andrea Pampanini
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22 Gennaio 2025