Even if you book often you have to wait. A month ago I wanted to try the pizza again and it's no longer the same as before.
rita mariani
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10 Gennaio 2025
8,0
Very pleasant location, excellent service as well as the food. We had dinner tasting various courses, excellent spaghetti all'assassina, pizzas and choice meats, all of excellent quality with average prices. Located near the Polyclinic with easy parking. I highly recommend.
Leonardo Gemma
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08 Gennaio 2025
10,0
All divinely good. Top meat and pizzas no less. Fast and impeccable service
Angela Aurika
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05 Gennaio 2025
10,0
Good, thin pizza as we like it
Good quality ingredients.
Fast service (maybe too fast).
I will definitely go back
Stefano Gerardo
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05 Gennaio 2025
10,0
It's the second time I've gone there, what can I say about a place to enjoy excellent grilled meat, they also have a selection of macerated meat to choose from upon request, the meat they offer on the menu is excellent, I recommend booking because you can't find a place.
Raffaele Recensioni
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02 Gennaio 2025
10,0
Cozy and enveloping place, excellent food, accompanied by courtesy and kindness.
We highly recommend it.
Terry Milella
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31 Dicembre 2024
10,0
Very friendly and professional owners and staff.
Cozy and clean place.
HIGH LEVEL food and meat
ADVICE
Sergio Argenti
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28 Dicembre 2024
10,0
All very good, I didn't give 5 stars because there was too much chaos probably because of the holiday period. I absolutely recommend it
Nicola Fantone
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24 Dicembre 2024
8,0
Personale molto attento e disponibile, antipasti buoni, carne sublime…il carpaccio di picahna si scioglieva, buonissimo…
Maria R
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15 Dicembre 2024
10,0
Avevo voglia di una buona pizza alla barese, sottile, croccante. ho ordinato la Margherita. Perfetta. Finalmente dopo un'estate di pizze gourmet e pizze napoletane ho riassaporato una pizza come piace a me,alla barese. I miei amici hanno ordinato 2 antipasti della casa e hanno insistito per farmi assaggiare i vari piatti: friggeteli, carpaccio, braciole al sugo, melanzane a funghetto, cavolo nero con la stracciatella...tutti gustosi.Profumi e sapori della tradizione anche rivisitati, ma con cura. Ottima anche la crostata di ricotta della casa , come quella che faceva la mia nonna. Intanto venivano servite agli altri tavoli enormi bistecche frollate e altri tagli pregiati di carne fumante serviti su pietra lavica e tagliati al tavolo dal cameriere. Veniva l'acquolina in bocca, perciò presto torneremo e proveremo anche la carne.
GABRIELLA
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11 Ottobre 2024
10,0