Traditional Piedmontese cuisine such as tartare, veal with tuna sauce, mixed fried food all in a refined and welcoming environment.
Daniela
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02 Marzo 2024
8,0
Cucina della tradizione piemontese come tartare, vitello tonnato, fritto misto tutto in un ambiente curato e accogliente.
dpbi1992
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02 Marzo 2024
6,0
Excellent experience, really elegant place, excellent and plentiful food.
Giada Caccamo
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23 Febbraio 2024
10,0
Definitely a great place to enjoy a good lunch or a tasty dinner. In a welcoming place you can enjoy dishes that have been revisited or not but certainly well cooked. Attentive service and not exaggerated prices make this place a place to relax.
Vito Sanna
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10 Febbraio 2024
10,0
Piedmontese restaurant with its own personality! Nice and welcoming place, very good service and unobtrusive staff. Welcome prosecco and opening salad much appreciated. We ordered a mixed Piedmontese starter (all good, I particularly liked the tongue), the tajarin with bagna cauda and peppers (very good) and a low-temperature cooked ham. The eggnog seemed a little too frothy to me, but it's a matter of taste. High prices.
Update: we organized a nice family dinner. 3 tasting menus, the rest à la carte. The caramelized onion is delicious as an appetizer. I also really enjoyed the bagna cauda and the tajarin with artichokes.
Alessandro Bruni
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19 Gennaio 2024
10,0
Tornato dopo qualche anno menù ottimo e ben strutturato e presentato, con molte sfiziose proposte, (stupenda la cipolla caramellata) locale caldo e accogliente, con gradevoli composizioni natalizie.
Ottima la carta dei vini con etichette importanti.
Personale gentile e cordiale.
robertovI9826PE
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06 Gennaio 2024
8,0
Returned after a few years, excellent and well structured and presented menu, with many delicious proposals, (the caramelized onion is wonderful), a warm and very welcoming place, with pleasant Christmas compositions.
The wine list is excellent with important labels.
Polite and friendly staff.
Roberto Vacca
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06 Gennaio 2024
8,0
Bell'ambiente, servizio buono con tempi un pochino lunghi, piatti migliorabili. Molto buoni tanto il bianco di Caluso quanto il dolcetto.
Piero Favario
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02 Novembre 2023
8,0
Qualcuno ha scritto che la cucina piemontese sia la migliore d'Italia (quindi del mondo!!).In questo ristorante si fugano eventuali dubbi residui. Grande professionalità e gentilezza, materie prime al top, cucinate con maestria e fantasia. Menù che " induce in tentazione" ben supportato, in questo, dalla lista dei vini. Conto che si salda volentieri.
Francesco Mangili
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22 Ottobre 2023
10,0
Andiamo da qualche anno. Buonissimo e bellissimo tutto. La signora è attenta e gentilissima. Domenica a sorpresa mi ha fatto una torta delicatissima per il compleanno. Consiglio a tutti di andare.
Margherita Sionis
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13 Ottobre 2023
10,0