From Wolfango, Casina: easy to find, coming from the central square take signs for Regnano, you will find it on the left near the Carabinieri station. It is a historic place, Maico Rinaldi, continues the tradition of the late Wolfango, who had the place in the square in Casina. Strong emotion, when both the green and the legendary yellow tortelli arrive on the table, always accompanied by the legendary (but separate) sofrito. Incredibly creamy and fragrant, the mushroom risotto, in my opinion one of the best on the Reggio hills. As a second course, you can't avoid the fried lamb chops, crispy and well cooked, of ancient tradition, if you can make it, have the trifle. One word, fantastic.
luciano duo
.
02 Settembre 2024
10,0
This restaurant is always a guarantee of quality, one of the best places for stewed wild boar too! Thanks Maico
Ronald Barone
.
18 Agosto 2024
10,0
The true Reggiana trattoria, where tradition is expertly respected and replicated. Simple but absolutely tasty home-made food, service with few frills but never rude. Simple, clean and pleasant location. Perfect for a Sunday family lunch.
Nicol Milanello
.
18 Agosto 2024
6,0
Excellent hospitality, good service, very good tortelloni with herbs, excellent fried meats, good price/quality match, we will gladly return
Marco Balugani
.
03 Agosto 2024
8,0
Excellent food...exceptional indeed
Mat Spa
.
02 Agosto 2024
10,0
Very kind staff, excellent food, spectacular restaurant
elisa fantuzzi
.
27 Luglio 2024
10,0
Excellent tortelli d'erbetta followed by cutlet, a complete sufficiency, it's a shame to see the split climate behind us with 30° inside the restaurant.
Robert Campanini
.
14 Luglio 2024
8,0
Excellent traditional cuisine. Dreamy stewed wild boar. Rabbit hunter, a memory of my grandmother
Giuseppe Coppola
.
06 Luglio 2024
10,0
Il ristorante Wolfango di Casina è sempre un punto di riferimento per gli amanti della collina reggiana. Maico e il personale sono sempre veraci, disponibili e cordiali. I tortelli verdi e di zucca (con soffritto) sono a dir poco strepitosi, le tagliatelle fatte ancora a mano, alla vecchia maniera. Ottimi il coniglio al forno e l'agnello fritto. La selezione di dolci tipici, tra cui spiccano la zuppa inglese e la torta di riso, evocano antichi sapori e vecchi ricordi. Quanto al conto poi, sfido a far di meglio.
Adventure59641970397
.
02 Aprile 2024
10,0
Locale d’altri tempi… rimasto identico a come era quando andavo da bambina.
La gestrice Monica molto brava ed efficiente.
Carrello dei bolliti molto assortito con possibilità di scegliere contorni vari e salsine tutte ottime.
Chiaro che la digestione sarà difficile ma ogni tanto ne vale la pena straviziarsi.
Consigliato per grandi abbuffate.
Prezzi nella media.
Rovena78
.
17 Marzo 2024
8,0