Excellent and very good experience, the raw meats, tagliolini with sea urchins and the dessert with salted caramel, pure emotional poetry.
Giustina Tanca
.
02 Novembre 2024
10,0
The best restaurant in this area, seafood is fresh and large portions. Their desserts are great. A very extensive wine list.
EREN ULUSAHIN
.
02 Novembre 2024
10,0
Wonderful environment, kind service and fresh food😊
Zsanett Dudás
.
25 Ottobre 2024
10,0
Beautiful historic place in Polignano a Mare
Fresh and quality fish
The raw and mezze sleeves are definitely recommended, as you have truly delicious seafood
Courteous and fast service
Tony Yellow
.
15 Ottobre 2024
10,0
It is the „must go“ restaurant at the Adriatic coast of Puglia. The choices of fish are amazing and the service is impeccable.
Sinisa Radomirovic
.
13 Ottobre 2024
10,0
Certainly a historic place where you can safely taste fresh fish without any fear. Excellent service, kind and friendly. Valid dishes and varied wines to choose from for all budgets. A slightly outdated environment, the design could be improved for an important structure of this level. Prices, I knew the levels, but in my opinion too high, I believe there may be the right reasons to give the same quality and service but with a more adequate value without raising more. Overall, the cuisine is unparalleled
Francesco Bilanzuolo
.
08 Ottobre 2024
8,0
Optimal. High quality raw materials and impeccable preparation of dishes.
Francesco Caniglia
.
30 Settembre 2024
10,0
A little expensive to go in a group, small portions, better to order individual dishes, although it is a big expense, but with beautiful views and excellent treatment from the waiters.
Carmen Casalengua
.
30 Settembre 2024
6,0
Cucina di eccellenza servizio da 10 e lode e accostamenti culinari unici! Frittura di calamari con maionese alle mandorle … attenzione alm senza glutine i taralli erano buonissimi
Tania
.
09 Agosto 2024
10,0
È un posto da sogno, dove si coniugano eccellenti pietanze , sapori sublimi e massima professionalità. Dagli antipasti crudi ai cotti, dai primi piatti superlativi con condimenti saporiti dove si sente il profumo del mare ai secondi, ai dolci... Tutto al top. E credetemi anche l'olio, se è vero che è leggermente amaro, è perché è di primissima qualità. Sono un' intenditore e produttore. Siamo stati cordialmente accolti dal direttore Gianni Petrarolo, che magistralmente coordina tutto lo staff. Numerosi i camerieri sempre molto professionali e presenti e non invadenti. Un plauso a tutti. Ah dimenticavo di menzionare la location unica, raffinata con vista mare e lontana dal terribile caos del paese.
È inutile dire che "Tuccino" è sempre "Tuccino" . A Polignano, e non solo, è il top. Provare per credere!
mayaBari
.
06 Agosto 2024
10,0