Di passaggio verso Roma con tappa ad Attigliano per pranzo, abbiamo scelto Rosanna in base alle positive recensioni. Abbiamo optato per due primi e per il contorno la "vignarola", non abbiamo scelto altro solo perché stanchi e non troppo affamati. In ogni caso il menù era veramente stuzzicante, mi sarebbe piaciuto provare tante altre pietanze.
L'ambiente è carino e accogliente, con ampia sala esterna ed esterna con la veranda. Rosanna gentilissima. Ampia possibilità di parcheggio. Tornerei sicuramente
We arrived on Easter Sunday, even though the restaurant was full they found a solution for our lunch. They also offer a vegan alternative for both breakfast and lunch/dinner and I must say that we ate very well. The hotel is clean and welcoming with a nice peaceful atmosphere. We felt at home. Advised!!!
Marco ocraM
.
01 Aprile 2024
10,0
Delicious food, generous portions, friendly staff with a pleasant Umbrian accent. The rooms are pleasant and clean, low cost, breakfast with homemade desserts.
David Zanotto
.
25 Marzo 2024
10,0
Trovandoci a Viterbo direzione Bolsena, ed essendo ora di Pranzo, abbiamo deciso di prenotare da Rosanna, pur non essendo di strada, semplicemente per non perderci i suoi meravigliosi manicaretti... Come farsi scappare quest'occasione? Come sempre le offerte del menù erano fantastiche. Ambiente curato, arricchito da piacevoli particolari pasquali.. Accoglienza sempre piacevole da parte dei proprietari! Abbiamo scelto tra i primi :tagliatelle alla boscaiola, tonnarelli all'anatra, tonnarelli Radicchio gorgonzola e noci. Come sempre il nostro giudizio è stato super positivo. Per secondo questa volta abbiamo optato per i gustosi arrosticini di ovino veramente ottimi,teneri profumati e saporiti. Come contorno broccoletti eccezionali e la famosa "vignarola" composta da fave, carciofi e germogli di aglio fresco... una specialità degna di lode! Per finire dolci appena creati dalla bravissima maestra pasticcera della casa, una vera artista! Per finire un ottimo caffè e un piacevole amaro locale. Super consigliato..Anche per chi viaggia in AUTOSTRADA Roma- Firenze (uscita Attigliano) .
Felicita64
.
24 Marzo 2024
10,0
Restaurant by Rosanna Attigliano.
Finding ourselves in Viterbo towards Bolsena, and it being lunch time, we decided to book at Rosanna's, even though we weren't on the road, we couldn't miss her wonderful delicacies... How could we miss this opportunity? As always the menu offerings were fantastic. Nice environment, enriched by pleasant Easter details. Always pleasant welcome from the owners! We chose among the first courses: tagliatelle alla boscaiola, tonnarelli with duck, tonnarelli Radicchio, gorgonzola and walnuts. As always our opinion was super positive. For the second course this time we opted for the tasty sheep's roasts which were truly excellent, tender, fragrant and tasty. As a side dish, exceptional broccoli and the famous "vignarola" composed of broad beans, artichokes and fresh garlic sprouts... a specialty worthy of praise! To finish, desserts freshly created by the talented house pastry chef, a true artist! To finish, an excellent coffee and a pleasant local amaro. Super recommended..Also for those traveling on the Rome-Florence HIGHWAY (Attigliano exit).
Felicita
.
24 Marzo 2024
10,0
I recommend the place both for the friendliness of the staff and for the excellent food, apart from the unfortunate episode by a member of our group from which I distanced myself, thank you for everything.
Marcello Sirna
.
19 Marzo 2024
10,0
I was on Saturday 16th March with a group of colleagues from the capital of Rome and I found the restaurant excellent from all points of view, welcoming, clean and above all the food was truly excellent, what can I say, I will definitely go back.
Luigi Consiglio
.
18 Marzo 2024
10,0
I ate for lunch at this restaurant. All delicious, home cooking and very attentive service. I will definitely go back
Lorenzina Cianchi
.
10 Marzo 2024
10,0
I only had lunch in passing... excellent lunch and exceptional staff
toni picco
.
05 Marzo 2024
10,0
We are satisfied with the service of the service we eat very well ... thank you
Giuseppe Taddei
.
27 Febbraio 2024
10,0