Normal place, helpful and friendly staff. Very good food, mostly homemade. Excellent cured meats and first courses, lamb is recommended for second courses!
Daniele Bonizzoni
.
05 Agosto 2024
8,0
Good morning, my name is Gabriele and I live in Udine. I have relatives who live in Cesena and last January 5th I came with them to dinner at this place. I was more than satisfied. Thank you and goodbye.
Gabriele Bazzocchi
.
21 Luglio 2024
10,0
Everything delicious!!! Beautiful location, fantastic staff, high class ribeye!!!
Sergio Spagnuolo
.
17 Luglio 2024
10,0
Found by chance. It's a shame about the distance from home otherwise we would have to go back every week. Excellent, excellent and still excellent
Stefano
.
14 Luglio 2024
10,0
Da Paco Good Romagna food, homemade pasta like grandma's, grilled meat and delicious appetizers, all according to seasonality, and an excellent selection of wines.
For a quick lunch or a family dinner at Paco you are always at home
Luca Sardini
.
09 Luglio 2024
10,0
We went to Paco last Monday on the recommendation of a friend.
Everything perfect, excellent and plentiful food.
Starters and a little meat, all top notch!
We will be back for a nice barbecue.
Highly recommended.
simone dallara
.
12 Giugno 2024
10,0
Siamo stati molto fortunati. Reduci da una serata all' insegna dell noia, abbiamo trovato questo ristorante quando oramai non sapevamo dove sbatterci. Locale di famiglia, menù romagnolo,ma non da osteria alla buona. Piatti semplici,ma non troppo,ottima qualità del prodotto e selezione della materia prima. Unica pecca,il pollo della mia grigliata avrebbe avuto bisogno ancora di cinque minuti di cottura,ma la sua aromatizzazione fa passare in secondo piano il difetto. Carne ottima,il castrato era parecchio che non lo trovavo così buono. Prezzi nella norma, così come il servizio attento e curato
kikkogt
.
09 Giugno 2024
8,0
Excellent dinner with friends, a nice surprise, we will return to try other dishes, thank you
GINO DONINI
.
02 Giugno 2024
8,0
Location could be improved, it's a bit cramped at the table, placemat and paper napkins, it could be done better with a few precautions. The criticisms end here, the starter is up to par, the cured meats are excellent, as are the croutons, the meat is marvellous, in all its cuts and shapes. Contours at the level of the rest. Excellent wines from the area, honest mark-up. If you are looking for quality Romagna cuisine, this is the right place.
ivan bui
.
30 Maggio 2024
10,0
Sono stato da Paco una domenica per caso con un paio di amici, prenotato all’ultimo, la ragazza gentilissima così come il collega che poi ci ha trovato un tavolo al volo.
L’esperienza è stata molto buona, così come le pietanze (specie il castrato) ma la cosa che mi ha colpito di più è un dettaglio che potrebbe sembrare scontato, ma nelle osterie romagnole non lo è: “il vino della casa”
Spesso ahimè imbevibile nel 90% delle osterie della zona, tant’è’ che spesso ordino dalla carta o bevo acqua per evitare il problema, stavolta non ho potuto (non ero il solo a decidere) e così abbiamo ordinato il loro sangiovese.
Finalmente un vino dignitoso! Un sangiovese onesto e non acido! Bravi!
Beh io di certo mi ricorderò di questo posto e ci tornerò volentieri.
William P
.
21 Febbraio 2024
8,0