Beautiful and picturesque, decorated with famous people and history. Ideal place to eat, pasta and focaccia are the star dishes, although they also have fresh fish and seafood that look very good.
Carlos Alberto Garcia
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29 Gennaio 2025
10,0
Review of restaurant only. Nice place, great food, professional and friendly staff, linen tablecloths, lots of space. Prices not popular but adequate considering the high level of service offered.
After having frequented the area more assiduously, and this restaurant in particular, I decided to give 5 stars instead of the initial 4. The reasons are the quality of the food but also the courtesy of the staff, starting from the two twins who own the place, who although not very young, they have no problem giving a hand to the waiters and stopping to chat with the guests. The focaccia is truly amazing. I mean, it can't be any better. At most a little different. For me it's a focaccia gold medal equal with Lino.
Guido Montagnani
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27 Gennaio 2025
10,0
How you return in time! It reminds us of family lunch on Sunday!! Thank you, everything is good and the focaccia from Recco has nothing to say, it's just magic!
Mondoroso Vini fatti a mano "Only healthy wine"
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26 Gennaio 2025
8,0
Excellent focaccia, unbeatable! And excellent fish. Shrimp carpaccio 🔝
Gabriella Bergaglio
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25 Gennaio 2025
10,0
This is the restaurant you want to find on every trip!
It is a famous place in Recco, which however has nothing touristy about it, because you eat delicious traditional Ligurian dishes, at a reasonable price and above all in a welcoming place and with the service of the past.
Here you find the waiter of the past - and my particular mention goes to Enrico - who knows how to welcome the customer, knows how to serve him, giving his advice, but with grace and pleasantness.
Fair waiting times even though the place was almost full.
Highly recommended, especially for the rico focaccia and the trofie with pesto with potatoes and green beans, which were amazing!
Elisa Vannucci Zauli
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20 Gennaio 2025
10,0
We came here to eat Recco's famous focaccia with PGI cheese.
The restaurant is elegant and spacious.
The cheese focaccia was a spectacle. Absolutely worth trying.
The fish soup was also delicious.
Nice wine list.
I highly recommend!
Aky S
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19 Gennaio 2025
10,0
Beautiful place and delicious dishes.
I highly recommend their cheese focaccia 😍 the best.
Excellent service.
Sophia MK
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17 Gennaio 2025
10,0
They couldn't find the reservation. Burnt cheese focaccia, ordered Ligurian croaker, artichoke croaker arrived. Waiter who believes in reincarnation.
Enrica Donzelli
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13 Gennaio 2025
6,0
A fine novembre 2024, con il gruppo storico di ex colleghi, siamo ritornati da “O Vittorio”.Provenienti da tutta la Liguria, ci riuniamo sempre in questo locale un paio di volte all’anno, per gli auguri e il piacere di ritrovarci, ma soprattutto per non perdere l’abitudine di pranzare “stellato”.
Menù fisso, come sempre, con scelta Pesce/Carne per il secondo, così composto:
brindisi di benvenuto con Flûte di Prosecco DOCG accompagnato da Frixoe di Boraxi, calamaretti saltati su crema di zucca e Focaccia al formaggio, tutto squisito, la focaccia continua a non avere paragoni!
Primo piatto, Risotto ai frutti di mare in bianco: cottura perfetta, cremoso, molto buono.
Secondo, pesce al forno, Ombrina, con patate e carciofi: “pescato nostrano”, freschissimo, cottura impeccabile, morbida, sapore delicato, piacevole abbinamento con le patate e i carciofi.
L’opzione carne era la Punta di Vitello al forno con patate: carne morbidissima, saporita, buonissima, patate novelle, cottura perfetta, asciutte, croccanti fuori e morbide dentro. Due secondi buonissimi.
Per dolce Tronchetto di Natale con salsa di Melograno, dolce classico, innovativa e deliziosa la salsa.
Dolcetti di Natale e Pandolce Genovese, artigianale, con “gotto” di moscato: buonissimo, conferma ruspante della tradizione. Vino rosso e bianco della cantina Lunae, del produttore Bosoni, piacevoli entrambi, giusti, non abbiamo voluto esagerare e sovrastare i sapori delle varie portate.
Conferma della sintonia fra cucina di alta gamma e sala, quest’ultima valorizzata da Matteo, Giusy e Denise, una certezza ai tavoli, promossi con lode per competenza e gentilezza.
Anche oggi positiva la scelta ormai consolidata del locale dove, materie prime/cucina/staff di sala, sono di un livello decisamente superiore rispetto a molte altre realtà della ristorazione del territorio.
Rapporto qualità/prezzo, sempre super congruo.
Edoardo C
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28 Novembre 2024
10,0
Ça ne paye pas de mine de l’extérieur en cette saison mais dedans c’est chaleureux. Le personnel est aimable. Le service est rapide. La cuisine est bonne pour des prix corrects. Je recommande vivement.
Delphine P
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09 Novembre 2024
10,0