I liked the place when I first came and I continue to like it. Homemade pasta, for example. Jams served with cheese. The truffle added to a wide variety of dishes... tagliatelle, omelette, croutons... Even today we had a wonderful meal under the attentive and welcoming gaze of the lady who served us. It's a shame, however, that the table is attached to the bathroom...today we ran into a gentleman who unfortunately wasn't well and we weren't even able to get coffee, we were in such a hurry to leave. Perhaps it would be better not to place a table so close to the services even if the space in the room below is limited and the requests are many... it's a shame, we would have liked to enjoy our meal more peacefully (which was also good).
Elena
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09 Marzo 2025
8,0
Everything perfect and .... seasoned with so much courtesy
MARCO BALEANI
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21 Febbraio 2025
10,0
I ate really well, I recommend it!
Adriano Rosolani
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20 Febbraio 2025
8,0
A very nice restaurant, if you eat very good, 100% recommended. The dessert is also very good.
yazmin soto
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11 Febbraio 2025
10,0
Well no, great!!!! I'm from Madrid and I'm on vacation in Italy and my friends have recommended me to eat here and I've been delighted. Grazie mille
Alfonso Luis Sequera Bruguera
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08 Febbraio 2025
10,0
What can I say, the dishes speak for me!!!!
Moreno Desideri Morosini
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08 Febbraio 2025
10,0
Very delicious food and very good service. We arrived at 1430 and they attended to us without any problem.
The view of the place is beautiful.
VICTOR CANTARINI
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30 Gennaio 2025
10,0
Place specializing in truffles and mushrooms. Spacious first courses, plentiful and really good. Fried ice cream is a gem waiting to be discovered
Marta Bellardinelli
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15 Gennaio 2025
10,0
Usciti dalla visita alle vicine Grotte di Frasassi abbiamo cercato un posto dove pranzare e abbiamo scelto bene, devo dire: ottimi piatti, atmosfera semplice ed accogliente. Buonissimi i primi al cinghiale e gli arrosticini, tra l'altro.
Gianni-633
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11 Novembre 2024
10,0
Ristorante di tradizione, quella tradizione tipicamente anni 80 che ha fatto grande il paese. Si assapora l'enogastronomia del territorio ma ci sono anche variazioni sul tema. Non vi parlerò del tris di fonduta più buono che abbia mai mangiato o della coratella d'agnello che sembrava, nel taglio, quella che faceva mia nonna oppure dei ravioloni al tartufo delicati e saporiti allo stesso tempo o dello strabordante e passionale filetto di maiale al lardo di Colonnata ma, bensì, del tiramisù...che tiramisù...fatto in casa, si vede dalla consistenza della crema, dal sapore di mascarpone, alla giusta temperatura, con i savoiardi...come quello di mia madre...e la mamma è sempre la mamma!! Da Maria, The best or nothinggg!!
marchino08
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26 Ottobre 2024
10,0