A very nice restaurant, if you eat very good, 100% recommended. The dessert is also very good.
yazmin soto
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11 Febbraio 2025
10,0
Well no, great!!!! I'm from Madrid and I'm on vacation in Italy and my friends have recommended me to eat here and I've been delighted. Grazie mille
Alfonso Luis Sequera Bruguera
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08 Febbraio 2025
10,0
What can I say, the dishes speak for me!!!!
Moreno Desideri Morosini
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08 Febbraio 2025
10,0
Very delicious food and very good service. We arrived at 1430 and they attended to us without any problem.
The view of the place is beautiful.
VICTOR CANTARINI
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30 Gennaio 2025
10,0
Place specializing in truffles and mushrooms. Spacious first courses, plentiful and really good. Fried ice cream is a gem waiting to be discovered
Marta Bellardinelli
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15 Gennaio 2025
10,0
Rustic atmosphere, in keeping with the small village that hosts it. Dishes prepared with non-trivial combinations, always linked to the territory. Price slightly higher than the range reported online.
Grazia Bellagamba
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14 Gennaio 2025
8,0
Trattoria located near the Frasassi Caves, with traditional, good, substantial cuisine and excellent value for money. I recommend booking in advance and tasting the handmade pastas (the sauces are very good even if with a few too many bone chips) and the cantucci as desserts accompanied by Vernaccia. I would happily stay here again.
Alessandro Galletti
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08 Gennaio 2025
8,0
Very good everything. Incredible meat: very tender and tasty. It grows excellent.
Very nice and friendly waitress with glasses!!
Long list of homemade desserts (the only one we didn't like was the basket with cream, a little hard and with little chocolate). Prices in line with the quality, but not too excessive
Cozy place
Maria B
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30 Dicembre 2024
10,0
Usciti dalla visita alle vicine Grotte di Frasassi abbiamo cercato un posto dove pranzare e abbiamo scelto bene, devo dire: ottimi piatti, atmosfera semplice ed accogliente. Buonissimi i primi al cinghiale e gli arrosticini, tra l'altro.
Gianni-633
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11 Novembre 2024
10,0
Ristorante di tradizione, quella tradizione tipicamente anni 80 che ha fatto grande il paese. Si assapora l'enogastronomia del territorio ma ci sono anche variazioni sul tema. Non vi parlerò del tris di fonduta più buono che abbia mai mangiato o della coratella d'agnello che sembrava, nel taglio, quella che faceva mia nonna oppure dei ravioloni al tartufo delicati e saporiti allo stesso tempo o dello strabordante e passionale filetto di maiale al lardo di Colonnata ma, bensì, del tiramisù...che tiramisù...fatto in casa, si vede dalla consistenza della crema, dal sapore di mascarpone, alla giusta temperatura, con i savoiardi...come quello di mia madre...e la mamma è sempre la mamma!! Da Maria, The best or nothinggg!!
marchino08
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26 Ottobre 2024
10,0