Excellent quality (quantity) price
Magda
.
31 Marzo 2024
10,0
Seta restaurant one of the best in the Marche!!!
Their passatelli are something amazing!!
Marco and Giorgia are really kind, they make the customer feel right at home! Their homemade desserts are crazy, I personally go crazy for their meringues🤍
Juela Bano
.
29 Marzo 2024
10,0
A little difficult to find a seat
Marco Graziosi
.
24 Marzo 2024
10,0
The Sera restaurant is located in a village in the hills of the Marche region, the place is quite classic but suits the traditional proposals on the menu
It has an internal room, but in summer you can eat outside and enjoy the view of the hills
I went with friends and we took a complete menu, everything was excellent, especially the second courses
Definitely worth returning
Gianluca pierfederici
.
20 Marzo 2024
10,0
There is little to say, you eat very well at fair prices
Historic place
Federico Berluti
.
18 Marzo 2024
10,0
All very, very good...but if you book at the last minute you won't find a place!! Alas!!! But great food!!!
Chiara Chia
.
14 Marzo 2024
10,0
It is a country trattoria, which offers the best that can be appreciated such as traditional and particular dishes and condiments. From appetizers to main courses. Not fish. The service and drinks are excellent. What is extraordinary is the treatment given to customers, who are always considered as friends at the table. With an invitation to return if you liked the dish. Marco, his wife Laura and the girls are all very good.
diego tummarello
.
10 Marzo 2024
10,0
Characteristic place that offers a menu with few dishes, but all delicious. A typical local cuisine that you absolutely must try.
Giulio Govoni
.
10 Marzo 2024
10,0
Se volete fare un'abbufata è il posto migliore.
Due menù 30 senza antipasti e 35 con antipasti, io suggerisco quello da 35 che gli antipasti meritano ma uscirete con 5-6kg in più.
Cucina tradizionale e nella media, ripeto gli antipasti meritano.
Il locale è un pò datato ma essendo una trattoria ci sta.
Se siete nei pressi di Senigallia io lo consiglio.
Michele_Bellagamba
.
31 Dicembre 2023
6,0
Prima esperienza nelle Marche e quindi cucina marchigiana. Primo di pappardelle al ragù di cinghiale e ragù normale con fegatini all’interno, secondo di arrosto misto (quaglia, pollo, oca, coniglio lardellato per tenerlo tenero), dolci con gelato fatto in casa e panettone farcito (essendo dicembre nelle feste). A me è piaciuto tutto, ho apprezzato il cinghiale che non era troppo selvatico, accomodato bene. Le carni dell’arrosto ben cotte, con letto di patate al forno. Vino e acqua sempre presenti a tavola.. la proposta è molto affabile: menu raccontato, scegli a sentimento e iniziano a portarti cibo. Se vuoi bis nessun problema, se ti piace più una cosa o l’altra, nessun problema.. l’importante è che mangi.. a me è sembrata una cultura sulla ristorazione molto differente a quella cui sono abituato e mi sono sentito a casa. Tutto abbondante. Trattoria di campagna, senza alcuna pretesa se non quella di farti accomodare a farti mangiare bene. Servizio alla mano, nello stile del locale, assolutamente coerente e apprezzato. 2 primi, 1 secondo, 2 dolci, acqua e vino 40€ forfait. Se passo a Senigallia ci ritorno.
borderlime
.
31 Dicembre 2023
8,0