I love everything about this crotto. I've been going there for years and every time it's a pleasant rediscovery.
Andrea Cossu
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26 Marzo 2024
10,0
Starter based on cured meats is truly a delight for the palate, and as a first I recommend everyone morsels of venison, it is so tender that it melts in the mouth... with polenta taragna
Very friendly staff and fast service
Marco Buttani
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26 Marzo 2024
10,0
Delightful environment, nice and kind waiters, fast service and delicious first courses and equally good ribs that melted in your mouth, we had a great time... I highly recommend it
valentina ponzecchi
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24 Marzo 2024
10,0
Very informal environment, really good typical local dishes, excellent prices, good service and perhaps it all worked precisely because there weren't too many frills
Floriana Placidi
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06 Marzo 2024
10,0
First time, definitely worth returning, excellent value for money, simple but beautiful location!
Giancarlo Botta
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03 Marzo 2024
10,0
The food is very good and the location is special.
Luciano Tortorelli
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02 Marzo 2024
10,0
Average food. Normal service.
The first ones are good.
The latter are a little difficult to digest.
C & C
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02 Marzo 2024
6,0
Typical cuisine with local cold cuts and cheeses, Gnocchetti from Chiavenna and Pizzoccheri from Valtellina, plus roasted peppers and potatoes, all very good. Must see Grotto with cheeses and cured meats to mature.
Advised
costantino carleo
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01 Marzo 2024
10,0
Siamo stati con mia moglie in questo piccolo locale caratteristico a Piuro, vicino a Morbegno, che gode di una bella vista sulle montagne antistanti, vicino anche alle cascate dell'acquafraggia. Crotto tipico che offre cucina valtellinese, ottimi i pizzoccheri che abbiamo preso. Il locale possiede sia una veranda esterna (riscaldata) che posto all'interno, sarebbe bello vederlo d'estate con il bel tempo. Ottimi i piatti proposti, servizio veloce e personale gentile, prezzi adeguati.
Giovanni R
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12 Dicembre 2023
8,0
Ho iniziato a frequentare, anche se non assiduamente ,questo locale alla fine del secolo scorso e sino ad un paio d’anni fa circa
Ieri , purtroppo , non abbiamo ritrovato l’atmosfera ma soprattutto la qualità di sempre.
Gli sciatt fritti in un olio di scarsa qualità, il cervo in umido piuttosto insapore, buona invece la polenta taragna , peccato che il dessert sia stato servito leggermente freddo.
Voglio imputare questa debacle al fatto che fra un paio di giorni , il locale chiuderà per ferie.
Anche se leggendo alcune precedenti recensioni , non posso che ripetere c’era una volta un ottimo locale
filippof816
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15 Novembre 2023
6,0