Excellent lunch, we will definitely be back to try the pinsa!
Pietro Antonietti
.
30 Dicembre 2024
10,0
Very nice and well-kept restaurant. Kind and friendly staff, especially with children (which is increasingly rare). We had fish first courses and a pinsa and it was all excellent. I recommend tagliolini with squid ink. We will definitely be back
Felice Di Iorio
.
22 Dicembre 2024
10,0
In più occasioni frequentiamo questo chalet, altre volte siamo rimasti un po’ delusi per vari particolari attese e cibi non perfetti….in questa occasione tutto perfetto quantità delle portate e prezzo proporzionale alla qualità….continuate cosi ritorneremo….pulita ed ordinata la location è servizio perfetto…
UNO di NOI
.
16 Dicembre 2024
8,0
Molto carino l'esterno chalet rinnovato si mangia bene
Marco
.
16 Dicembre 2024
10,0
I gave three stars because we had a group lunch, therefore a very simple lunch, the pasta was very al dente and inside there were two types of pasta, very salty and greasy roast potatoes, now it would be something to see when you go to eat when you choose from the a la carte menu as it is
Luigi De Vargas
.
08 Dicembre 2024
6,0
Very good restaurant and good service, excellent cuisine
Жора Бурлака
.
01 Dicembre 2024
10,0
Especially recommended for gluten-free!
Alessio Smerilli DemolitonTuna
.
01 Dicembre 2024
8,0
Place in a fantastic position on the seashore, the absolutely top-notch staff is pleasant in accompanying the customer to the culinary experience of the place.
So everything was absolutely in line with the expectations of the place, unfortunately the only sore point was a couple of people who in a closed place decided to use iqos creating a disturbing smell inside the place without anyone telling them to stop, absolute rudeness.
Massimiliano Duranti
.
10 Ottobre 2024
10,0
Quick but quality lunch...too quick to try more dishes...but it promises very well. Fresh and expertly cooked fish as well as being well plated... worth noting
Valeria Senesi
.
06 Ottobre 2024
8,0
Ci siamo stati a cena ieri sera, arrivati senza prenotare abbiamo atteso poco meno di mezz’ora per essere accolti nel ristorante bevendo un calice di prosecco vista mare nel bar di pertinenza. La cena è stata molto buona, si vede che in cucina c’è gente di esperienza e che le materie prime sono scelte. Abbiamo preso i pomodori verdi fritti con burrata e alici del cantabrico davvero ben fatti, gustosi e ottima frittura, un tonnatello cacio e pepe con gamberi, un tonno in crosta di nocciole davvero top (forse giusto un po’ avanti la cottura del tonno) e il polpo scottato. Ad annaffiare il tutto una bottiglia di passerina. Esperienza più che positiva, servizio efficiente considerati i tanti coperti, ragazzi simpatici. Se ricapitiamo da queste parti torneremo sicuramente! Anche rapporto qualità prezzo apprezzato. Grazie!
Francesca D
.
21 Luglio 2024
10,0