On the beach, in a well-organized place, excellent food, tagliatelle with clean hands, spaghetti alla gricia di mare, octopus and potatoes all well interpreted and tasty... all the gluten-free desserts as well as many other gluten-free dishes... a paradise for celiacs...
Proto Max
.
09 Agosto 2024
10,0
The pinsa was really VERY GOOD! The location is very elegant. I advise
Fabiano Biagioni
.
01 Agosto 2024
10,0
We went for our little girl's party, I was surprised at how good the pizzas were! Definitely a pleasant environment for families.
Elisabet Villagran M.H.
.
01 Agosto 2024
10,0
Cute, welcoming, great service and honest prices. It's a pleasure to have breakfast early in the morning...
Enrico S.
.
31 Luglio 2024
10,0
Very good pinsa! Highly recommended!
Stefano Eugeni
.
28 Luglio 2024
8,0
Average. Acceptable food while for my tastes the pinsa to avoid. They brought me a biscuit pinsa. Probably overcooked. Friendly and helpful staff.
Michele La Valle
.
25 Luglio 2024
6,0
Ci siamo stati a cena ieri sera, arrivati senza prenotare abbiamo atteso poco meno di mezz’ora per essere accolti nel ristorante bevendo un calice di prosecco vista mare nel bar di pertinenza. La cena è stata molto buona, si vede che in cucina c’è gente di esperienza e che le materie prime sono scelte. Abbiamo preso i pomodori verdi fritti con burrata e alici del cantabrico davvero ben fatti, gustosi e ottima frittura, un tonnatello cacio e pepe con gamberi, un tonno in crosta di nocciole davvero top (forse giusto un po’ avanti la cottura del tonno) e il polpo scottato. Ad annaffiare il tutto una bottiglia di passerina. Esperienza più che positiva, servizio efficiente considerati i tanti coperti, ragazzi simpatici. Se ricapitiamo da queste parti torneremo sicuramente! Anche rapporto qualità prezzo apprezzato. Grazie!
Francesca D
.
21 Luglio 2024
10,0
Tempi per ricevere una portata sopra i venti minuti!! Piatti discreti ma niente di eccezionale ! Servizio poco al di sopra dell’accettabile
Emiliano
.
19 Luglio 2024
6,0
At Duilio a business lunch that does not have a clear intention of Experience but rather a test of culinary innovation in its simplicity, the Gricia di Mare is to be praised for its execution, this dish is the true essence of what the chef of the restaurant wants to convey to its guests, a sincere Chapeau goes to the strong taste that fills the palate with all its flavours, the raw materials are of good quality and we reward it with a nice (score 8) to try 👍🏻.
N.B
The dishes are not removed from the table until the customer has finished the dish he ordered and paid for 😡, there would be other clarifications but let's leave it for a next meeting (we don't joke about respect)
MCItalia Produzioni
.
16 Luglio 2024
8,0
Excellent gluten-free olives and cremini, good gluten-free pinsa. Quite long waiting times
Stefano Dafano
.
15 Luglio 2024
8,0