I was there on a Saturday evening. We chose the tasting menu, which includes an appetizer, first course, second course, and dessert. All courses are a choice of several options.
The dishes are delicious, flavorful yet balanced, prepared according to tradition. The portion size per course is just right to fill you up, as far as I'm concerned.
The service was friendly, with knowledgeable and smiling waiters. I appreciated the wait time, neither too rushed nor too long.
mattia consoli
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13 Ottobre 2025
10,0
Beautiful location, friendly staff and amazing food
Carlotta
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12 Ottobre 2025
10,0
The agnolotti del plin and braised beef are truly delicious! If you're in Turin for dinner, make a reservation at Osteria Nuova Torino—you won't regret it.
Loris De Rosso
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12 Ottobre 2025
10,0
My partner and I chose to eat the tasting menu, which was truly excellent and well-prepared. I highly recommend it.
Gabry Comi
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12 Ottobre 2025
10,0
Well done!
Fantastic cuisine,
excellent wine list,
the cheese platter was a journey,
the braised meat was a melting experience...
Highly recommended.
pier paolo
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12 Ottobre 2025
10,0
Good service, excellent food, especially the Barbera cheek
lorenzo cervelli
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11 Ottobre 2025
10,0
Everything was great, especially the service! The menu, though was (in my opinion very limited. In the room downstairs says “Griglia”, yet the only thing grilled was the veal cheeks. Which i am not a fan. But will still recommend because of the love for service and atmosphere.
Bobby Irizarry
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10 Ottobre 2025
8,0
Very good food, super friendly staff. Highly recommended.
Nadia Giordano
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10 Ottobre 2025
10,0
Soggiorno del 24 aprile a Torino. Ottima scelta del ristorante. Ottima location cena eccellente. Personale molto accogliente. Consigliatissimo.
Ines M
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26 Aprile 2025
10,0
Abbiamo cenato in questo ristorante dopo aver letto le recensioni positive presenti sul sito. Il locale è molto caratteristico, il personale è accogliente e davvero disponibile. Dopo un piccolo entrée di benvenuto (ottima la giardiniera), abbiamo preso il vitello tonnato (buono, ma si sentiva molto la senape), gli agnolotti del plin ai tre arrosti e il brasato. La qualità era molto buona. Il brasato è un piatto che consiglio di assaggiare, precisando però che è molto impegnativo, quindi qualora si avesse intenzione di assaggiare più piatti tradizionali, consiglio di dividerlo in due. Abbiamo chiuso la cena con il bonet (dolce tradizionale) e un passito piemontese. Abbiamo speso in totale 94 euro per un antipasto, un primo, due secondi, dolce e bevande. Buono nel complesso.
Samy P
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25 Aprile 2025
8,0